Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Rövidfilm mikroöko szponzorker...

Rövidfilm mikroöko szponzorkeresés?

Figyelt kérdés

Kickstarteren fogok projectet indítani, kezdetben 1000$ reményében, de nincs ötletem mivel tudnám meggyőzni az embereket, hogy adományozzanak.

3D rövid animációs sci-fi film, ha a kezdeti összeg összegyűlik akkor hosszabb - fél órás film jóval nagyobb összeg reményében.

Ilyen témában mégis mit lehetne ajánlani a támogatóknak ? Egyedi szereplő nem opció tekintettel arra, hogy akkor mennyien adományoznának.

Egyetlen ötletem: rövid (15-25oldalas) képeskönyv skiccekkel, karakterekkel, helyszínekkel.

(Valószínűleg 50+ külföldi levelet kell feladni így, tehát nem kéne 100000Ft fölé menni, posta dbja kb 1000ft/levél)

Ebben a témában, személyenként kevés, de sok személytől való támogatás keresésben kellenének ötletek.

2012. szept. 11. 22:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Aki nagyon sokat ad (korlátozott létszámban):

- beleszólhat a forgatókönyvbe valamilyen mértékben (pl. ajánlhat karaktert, témát, helyszínt, stb)

- ő nevezhet el karaktert, helyszínt

Aki többet ad:

- könyvecske (akár névre szóló v. sorszámozott)

- megkapja a filmet dvd-n (akár névre szóló v. sorszámozott)

- poszter

- fentiek akár mehetnek letölthető formában is (de akkor jobb minőségben, mint a lenti), bár tény, hogy jobb a kézzelfogható tárgy, mint a digitális tartalom

Aki kevesebbet:

- letölthető dolgok: képek, könyvecske, poszter, film

2012. szept. 12. 09:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Pont ilyen választ vártam, ezek jó tippek. Köszönöm !
2012. szept. 12. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!