Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Rövidfilm az abortuszról - Mi...

Rövidfilm az abortuszról - Mi a címe? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tavaly volt egy program az iskolában, amire a mi osztályunk nem jelentkezett. Nem emlékszem már a program nevére, de hallomásból tudom, hogy vetítettek egy rövidfilmet az abortuszról, ahol megszólalt a magzat, szóval elég különös szempontból mutatták be. Állítólag nagyon felkavaró.

Valaki esetleg tudja a címét vagy hogy hol lehetne megnézni?

2012. febr. 8. 20:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ab-ról film a Néma sikoly.Esetleg a sulidban kérdezd meg hogy mi volt a film.
2012. febr. 8. 20:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Jutubon van pár rész.
2012. febr. 8. 21:07
 3/12 anonim válasza:

[link]

Itt is találsz 1-2 érdekes dolgot.

2012. febr. 9. 13:20
 4/12 anonim válasza:
Én is rögtön a néma sikolyra gondoltam, de abban nem szólalt meg a magzat, csak látszott az abortusz felvételen, hogy szegényke elhúzódik. Azt a filmet érdemes minden embernek megnéznie.
2012. febr. 9. 19:38
 5/12 anonim válasza:

én ezt a rövid filmet találtam,(..egy kisfiúrol)amiben a magzat beszél,elég felkavaró,meg a párom szerint is

http://www.youtube.com/watch?v=2HB0TV3-uLE

2012. febr. 10. 12:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Ezt én még nem láttam,megnéztem most. Itt sírok,a lányom(22hós) meg itt ül és nézi hogy mi a baj. Ölelget és szeretget. Sírok,mert volt egy abortuszom:( s mai napig bennem van az a nap. s sírok,mert már akkor ott meggondoltam magam..s ma már tudom hogy Ő fiu lett volna. (Lányzóval semmi probléma nem volt,elöször végig hánytam.)

s megigértem neki,hogy lesz tesója:) (Fiu nevet egyből találtunk akkor...)

2012. febr. 10. 13:03
 7/12 anonim ***** válasza:
35%
Hát inkább az abortusz, minthogy intézetben nőjön fel az állam pénzén, onnan kikerülve meg bűnözőként börtönben jóllakottan melegedjen szintén állami pénzen.
2012. febr. 10. 14:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Ja, ez az előző hozzászólás NEM a 13:03-asnak szólt, félre ne értse.
2012. febr. 10. 14:56
 9/12 anonim válasza:

Nem hiszem hogy minden intezetis bunozo lesz.

Rendes csaladban is van ra esely, jo ok, intezetben nagyobb esely van ra.

De vannak ellenpeldak is szerintem szep szammal.

Az atlag nem reklamozza hogy intezetis volt de kivancsi vagyok vajon hanyan setalnak koztunk ugy hogy mi rendes atlagpolgarnak gondoljuk oket akik hetkoznap dolgoznak hetvegen pedig a csaladjukkal vannak mint ahogy anno az o szuleik is tettek"...

Olah Ibolya intezetis, Jerzy rem jol irtam is intezetis volt, meg mittomen hanyan voltak azok, nem vagyok benne a magyar celebvilagban.

Ha meg az orokbeadas rendesen mukodne nem is beszelnenk intezetrol. Iszonyat sokan meddok a fejlett vilagban- pont a fejlettsege miatt...

2012. febr. 24. 11:41
 10/12 anonim válasza:

Kedves # 7/9 válaszoló!

Nagyon tévedsz drága. Én 3 évesen kerültem intézetbe. Most 18 éves vagyok. Rendesen tanulok, valamint egyetemre jelentkezek. Rendesen és tisztelettudatosan élem az életem, mind az engem felnevelő nevelőszülők felé és mind a környezetem felé. Nem gondolom, hogy az abortusz a megoldás. Milyen jogon döntesz Te, egy emberi életről? Inkább akkor döntsön a kedves bajba jutott mielőtt eszetlenül fekszik le bárkivel. Nem akkor kell dönteni mikor már megtörtént, hanem mikor még van esély a döntésre. Mert a pici nem kérte, hogy világra jöjjön. Én se kértem. Csak lettem.

A másik eset mikor hiába védekeznek mégis megtörténik. Na az az egy megbocsátható eset van. ERRE szolgálna az örökbeadás. Ha csak ezekben az esetekben fordulna elő a nem kívánt terhesség, akkor pont azoknak a meddő szülőknek jutna gyermek akik kívánnak. És nem kallódnának az utcán és még ki tudja hol.

SZÓVAL: Nem feltétlen lesz mindenki bűnöző, ez kérlek sértés! Túl szűk látókörű vagy. Nyisd ki inkább az elméd mielőtt ítélkezel. Akkor kell gondolkozni mikor még nincs gond, és VÉDEKEZNI KELL! Mindenkinek. Ésszel.

További szép napot, és remélem rájössz, hogy hamar ítéltél!

2012. márc. 2. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!