Rövidfilm az abortuszról - Mi a címe? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tavaly volt egy program az iskolában, amire a mi osztályunk nem jelentkezett. Nem emlékszem már a program nevére, de hallomásból tudom, hogy vetítettek egy rövidfilmet az abortuszról, ahol megszólalt a magzat, szóval elég különös szempontból mutatták be. Állítólag nagyon felkavaró.
Valaki esetleg tudja a címét vagy hogy hol lehetne megnézni?
2012. febr. 8. 20:29
11/12 anonim válasza:
Kedves Utolsó,ezt nagyon szépen fogalmaztad és nagyon igazad van!
12/12 anonim válasza:
Kedves előző Válaszoló!
Köszönöm szépen! Remélem el tudok majd érni valamit ezzel a felfogásommal. Egyébként a korábban említett és belinkelt youtube videót én csináltam egy angol videós történet után. Jó volna, ha fel tudnám nyitni az emberek szemét, de ahhoz még sokat kell tennem... :) De nem adom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!