Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha vennék most nagy tételben...

Ha vennék most nagy tételben cigeretát azt egy év múlva sokkal drágábban el tudom adni nem?

Figyelt kérdés

Tudom ezt hivatalosan nem tudom megoldani. De egyébként ez jó ötlet nem?

Most hallottam híradóban, hogy jövőre csak dohányboltba lehetlesz csak cigit venni.

2012. szept. 11. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehetséges, de te csak illegálisan adhatod el.(vagy vaterán, de abból is levesznek)

Ennyi idő alatt a minősége is romlik, mondjuk igaz, hogy nem sokat.

2012. szept. 11. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyet értek az elöttem szólóval de ha illegálisan adnád el nem hinném hogy észre vennék a miőnésg romlást gondolom nem szeded ki a dobozból
2012. szept. 11. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Az hogy jövőre csak trafikban lehet majd kapni, nem jelenti hogy drágább is lesz. A cigi fix áras. Biztos emelnek majd mindig emelik a jövedékiadót, de nem hiszem hogy nagyot kaszálsz majd.
2012. szept. 12. 07:14
 4/4 anonim ***** válasza:
A cigarettát csak a zárjegyen lévő összegért lehet árusítani!
2012. szept. 13. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!