Ha vennék egy autót, azzal milyen munkalehetőségek adódnának?
elötted kettővel:
Hogy találnék mentort a vállakozásomhoz?
hiába veszel egy kocsit, ha nem kapsz rá munkát, csak nézegeted.
Én is akratam venni, semmi kapcsolatom az iparággal, de mégse vettem, mert ismerős belevágott és csak nézegeti a kocsit. már benőtte a fű. Ugyanakkor 5 házzal arrább, már az 8. kocsiját állította be. Hogy csinálják nemtudom.
Mindegy, hogy B vagy C, csak lenne munkád. Ki lesz az a speditőr cég, aki, hogy mielött megveszed álmaid autóját, leteszed az áruszállítói tanfolyamot és a vállakozói vizsgát, megigéri nekünk, megigéri neked, hogy szervezni fog a kocsidra munkát. Ez a 22 csapdája, mert amíg nincs kocsid, nem tudsz olyan kérdést feltenni senkinek, hogy:
Kedves Leendő Munkaadóm! Ha vennék egy kocsit adnál munkát rá?
Ezt a kérdést nem is értené meg. Tehát vagy nem vágsz bele vagy próba jelleggel felteszed a LUTRIRA a pénzed. Dea lutrinál sokkal roszabb feltétellel, mert neked új és kicsike szereplőként kellene megállnod a helyed egy szűkülő piacon.
Ez nem sikerülhet józan ésszel belegondolva, csak nagy szerencsével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!