Ha valaki rendelkezik 1 kis pénzel akkor megéri : Olcsó lakásokat megvásárolni, kipofozni és sokkal drágábban eladni?
Két ötletem van. Az egyik: ha van időd és energiát a kiadással foglalkozni, frekventált fürdőhelyen, pl. Hévíz, Hajdúszoboszló vegyél egy kisebb, olcsó apartmant. Azt májsutól szeptember végéig, esetleg október közepéig ki tudod adni. De azt csak vállalkozóival csinálhatod, sok munkást, gondoskodást igényel. Hévízen az elmúlt időszakban egy vállalkozó többször hirdetett felujított apartmanokat 2,2 (17 m2) és 4,5 mill.Ft-os(29 m2) áron. Csak azért nem vettem meg, mert a kutyámat nem engedték volna be (pedig kicsike és csendes). Úgy tűnik, hogy ő rendszeresen felújít egyet-egyet és eladja. Ha érdekel, a telefonszáma talán még megvan. Írj privit, abban elküldhetem.
A másik gondolatom, hogy belterületi telekbe fektetni a pénzt, de olyan helyen, ahol nincs telekadó. Ha szépen rendben tartod, pl. fűnyírás, kerítés, építési telekként később jól el tudod adni.
Itt tudsz teher mentes házat szerezni illetve akár építeni is ,továbbá hiteledet tudod törölni a cég által. És itt olyan házakról van szó,amik bevételt termelnek. Egyébként a kérdésedre válaszolva : ebben a formában, ahogy kérdezted úgy nem éri meg, itthon legalább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!