Hogyan keresnél egy kis pénzt az interneten, hogyha naponta jónéhány ezer kattintás azaz oldallátogatód lenne hozzá? Melyik fizetős partnerprogram megy legjobban mostanában amivel már megérné foglakozni ezen a szinten?
Figyelt kérdés
Affiliate, multi-level-marketing (MLM), stb.#MLM #internetes pénzkeresés #pénz #marketing #internetes munka #passzív jövedelem #fizetős oldal #internetes jövedelem
2012. szept. 9. 13:40
1/6 hájaaa válasza:
Ezzel szoktam plusz párezret keresni havonta: [link]
VAn rajta, autosurf, szal a háttérbe elmegy a sima verzióba maximalizálva van hogy mennyi ideig csinálhatod.
2/6 A kérdező kommentje:
Jobbat nem tudsz ennél? Mert ide már regisztráltam. Sok pénzt nem hoznak az ilyen ptc oldalak ha nincsenek alattad rengetegen akik aktívak! Szóval én nem PTC-kre gondoltam.
2012. szept. 9. 14:34
3/6 hájaaa válasza:
Hát ha érdekel az MLM akkor tudok egy ingatlanost, írj rám privátot és küldök linket.
4/6 anonim válasza:
Ingatlanos MLM? Hmmm, vajon miért olyan gyanús ez nekem?
Bár a legutóbb MLM lottóról hallottam, szóval ma már mindenből lehet piramisjátékot csinálni amit persze MLM-nek álcáznak.
5/6 anonim válasza:
Semmiféleképpen nem ptc, meg űrlapkitöltő meg ilyen ingyenes, gagyi üzletekkel. (Bár ki tudja:sok lúd disznót győz.) Nem tudom mi és milyen a témája a weblapodnak, de ha a komolyabb oldalak közé tartozik, akkor a legújabb trendek egyikében keresgélj. Pl. Internet, wellness, fogyás, táplálékkiegészítők stb. Most hazabeszélek :), de az interneten, a videós kommunikáció áll nagy jövő előtt, hiszen egyre gyorsabban terjednek ezek az eszközök, egyre többen alkalmazzák, naponta használják őket, akár üzleti vagy személyes célokra is. Ha a weboldalad ilyen látogatott, és illik a profiljába ez a téma, akkor szerintem sokat kereshetsz vele. Ha konkrétabban érdekel a téma, írj. Ide nem tudok linket tenni.
6/6 Kovács Gábor Árpád válasza:
Pár ezer kattintással már tudsz generálni pár ezer forintot akár CPC, akár CPA alapon. Nézd meg a [link] -t, én a World of tankset ajánlanám, ott elég magas a konverziós arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!