Kb. mennyit fizet nekem, a honlapomra tett Google (AdSense) hirdetésekre való kattintás?
jó esetben hozzádvág valamit, bár nagy valószínűség, hogy majd mikor összegyűlik 20-30 euród, akkor küldenek egy emailt, hogy szerintük te veszélyezteted a hirdetőket, és azonnali hatállyal szerződést bontanak.... Velem ezt 2x megcsinálták. Pontosabban: wan egy jobban futó weboldalam (napi 2-400) látogatás, kint volt kb egy-kettő hónapig, összejött ennyi, majd küldték a levelet. Utánna ezt a rész rábíztam nővéremre, ő regisztrált a saját gmailos accountjával. Egy hónap múlva neki is ugyanez a levél jött.
Most jelenleg az etarget-tel próbálkozok. De azok sztem egy nagy csalók! :(
Az első néhány nap alatt lett 49,57 ftom, majd már úgy két hónapja meg sem mozdul. Már szóltam egy haveromnak, hogy próbáljuk már ki, kattintson egyet egy linkre. Képzeld el, ugyanúgy 3 kattintást mutat a rendszer. Úgyis, hogy ezeket a "kattintsámá" dolgot többször is eljátszottuk...
Ha van valakinek jó ötlete ilyen adsense dologra, akkor írja meg, én is kiváncsi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!