Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Munkahelyekről mért a magyarál...

Baranyi kálmanné kérdése:

Munkahelyekről mért a magyarállam polgárt kűldik előbb mint a kűlfőldit?

Figyelt kérdés
EZ VOLNA A VÁLSÁG ?Nekűnk fizetik a munkanélkűlit ők meg tovább dolgozhatnak?Nem számit hogy kőlcsőnd van vagy családod.
2009. júl. 24. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem előbb azt küldik el, akit könnyebben tudnak nélkülözni (sokat beteg, nem lelkiismeretes a munkájában, nem lehet számítani rá, sokat megy szabadságra, stb.)...

Ha megbízható, lelkiismeretes dolgozó vagy, akkor ragaszkodni fog hozzád a Főnököd, nem érdekli majd ki milyen állampolgár!

2009. júl. 24. 23:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak sajnos sokan ezt nem igy gondolják .Egy vállat tőbb 100 magyar embert elkűldőtt volt kőzőttűk 10-13éves dolgozo.Akik tápénzen nem voltak rendesen végezték a munkájukat tuloráztak stb.Szerintem első sorban a magyar állam porgárokat kénne allkalmazni.Nem hiszem hogy az államnak jo hogy ennyi munkanélkűlit fizett.
2009. júl. 25. 06:09
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Az is lehet,hogy pár külföldi azért maradt,mert a cég is külföldi(saját dolgozóját nem szeretné elküldeni) vagy a külföldi kolléga magasabb beosztásban dolgozik...Tényleg azokat küldik el először akiket bármikor lehet pótolni..
2009. júl. 25. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Marha eccerü a kölföldi után adókedvezmény van...

Olcsóbb foglalkoztatni, mert kevesebb adót kell utánna befizetni...

Lényegében ugyanez van más országokban is ezért van az hogy Angliába keresnek magyarokat buszvezetönek meg tökömtujda minek...

Mindig oda keresnek külföldi munkaeröt ahol gazdaságilag baj van, ez is egyféle sporolás!

2009. aug. 3. 00:07
 5/8 anonim ***** válasza:
84%

Neked a munkanélkülit fizetik max 1 évig de a külföldi után több mint 1 évig van adokedvezmény.

És ha a külföldit kirugják az max hazamehet vagy másik melót kereshet ha tud mert neki nincs segély...

2009. aug. 3. 00:09
 6/8 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem azért rúgják ki őket, mert olyan ÍRÁSTUDATLANOK, MINT TE!

Szégyen gyalázat...

2010. febr. 21. 13:08
 7/8 anonim válasza:
100%
A kérdezőnek igazat adok. Sajnos ebben az országban a normálisan dolgozó, nem megy táppénzre illetőket hamarabb kirúgják és a helyére vagy olyat vesznek fel akinek csak 8 általánosa van vagy rokkant vagy külföldi. Nem becsülik meg a rendesen dolgozót az biztos. Akiket felsoroltam jóval többet kapnak mint aki évek óta ott van és végzi a munkáját. Ja és mi a francért kell valakit a helyesírásét leszólni. Lehet elgépelte és nem figyelt. Mindenkinek megvan az, hogy mennyire tud helyesen írni.Ne ezen lovagoljon az aki csak azért ír ide és nem csak ide, mert értelmes választ nem tud adni vagy épp nincs egy épp véleménye sem.29/N.
2010. febr. 25. 01:45
 8/8 A kérdező kommentje:
koszi
2010. márc. 1. 17:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!