Érdemes ruha üzletet nyitni? ÉS ha igen, melyik városban?
Most hiába erősködsz. Én se vennék ruhát online. Még használtan se, inkább turkálóba járok. Nekem fontos, hogy lássam azt a ruhát, megfogjam az anyagát. Inkább csavargok egyet a városban ruhák után, egy fajta kikapcsolódás is, ha mondjuk barátnővel megyek, akkor az ő véleményét is ki tudom kérni.
Amúgy meg szerintem Magyarországon ez nem menne annyira, nem olyan nagy kereslet lenne rá. Az emberek a ruhákon tudnak a legjobban spórolni. Akinek meg telik márkás, drága ruhákra, azoknak megvan a beszerzési helyük.
Nem erősködök! :) Csak probálom a pozitív oldalról is nézni, mert az éremnek is két oldala van! :)
Természetesen köszönöm a Te véleményedet is!
De egy valamit még nem tettem hozzá, hogy online fele annyiért tudnám adni, mintha elmennél a városba és minőségi ruhákról van szó! Egy példa: Mini ruha 2500-3000Ft, és nem megy tönkre az első mosástól, kb. 1-2évig ruha marad! Persze ez is relatív, mert a lányok max 3hónapra vesznek ruhát általában, aztán mindig új és új! :)
Továbbá ezeket a ruhákat amiket árulnék nem igen lehet megtalálni a városban, ha meg is lehet találni, akkor 6ezertől felfele, vagy kínaiban 2-3ezerért, de silány minőségben!
Persze tudom, a csajok szeretnek elmenni is vásárolni a városba! :)
Nehéz kérdés ez amit feltettem, ezen gondolkozok most!
Van például az adryfashion oldal, ő is hasonlókat árul amiket én szeretnék, de én cipo baxx pólókat is szeretnék, de fele annyiért adnám mint a fentebb említett web áruházban! Cipo baxxos pólókat max 4ezerért adnám, persze az utóbbi az márkás és szintén jó minőségű!
Aki esetleg azt mondaná, hogy az adryfashion oldalon rossz minőségű ruhák volnának, lehet, hogy azok, de amit én árulnék azok minőségiek lennének, ezt azért írtam le, mert ismerősöm rendelt két helyről is ugyan olyan ruhát és az első helyről rendelt ruha az silány volt, pedig ugyanaz volt, a kép alapján is, de a második az szuper volt neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!