Megéri-e egy használt ruha boltot nyitni egy kisebb városban, ahol még nincs ilyen?
Ha úgy érzed, hogy lenne rá igény akkor megéri.
Itt pesten sajnos a kis turik nem tudják tartani a lépést a Hádával, így sorra elhúzzák a rolót.
Rendszeres turilátogató vagyok, csak nekem nincs pénzem egy saját üzlet beindításához, viszont egy - két jótanácsot tudok adni.
1,tényleg jó cuccokat vegyél, ne olyat ami a régi turikra emlékezeteti az embereket. A minőségi ruhát szinte biztos el tudod adni.
2, ne szállj el az árakkal, azt meg pláne ne csináld, hogy a rosszabbat kilóra adod, a jobbakat pedig darabra, mert ez utálják a vevők (nálunk is próbálkoztak ilyennel,azóta senki sem jár oda)
3, lehet az is jó megoldás, ha csak gyerekruhára specializálódsz és azt is kilóra, szerintem nem maradna a nyakadon. A gyerek gyorsan nő és sok szülő inkább veszi a turis ruhát, mint a 3000-4000-es nacikat szakítsa ki a gyerek.
A zuglói Hádában ugy kilóra van, pláne az akciós napokon tömegével jönnek a viszonteladók.
Szerintem jó befektetés, habár olyat is ismerek aki belebukott. :O(
anyukám egy 1500fős faluban nyitott turit...darabra adja,nemtul drágán...
egy ideje kibövitette ujruhával meg édességgel is,mert van rá kereslet
eleinte elig voltak vevők,de 1-2 honap alatt olyan forgalom lett,h az 50négyzetméteren alig férnek el...
ő vesz árut nagykerből(vannak kifejezetten erre nagykerek),de netről is rendelek neki rendszeresen,teszvesz-ről,vannak direktbe csomagok összeállitva viszonteladóknak,és pestre is megéri feljárni 1-2havonta,hiába 200km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!