Megéri manapság cukrászdát nyitni? Mennyire forgalmas nálatok a cukrászdák?
Nálunk viszonylag kisvárosban 3 cukrászda üzemel 3 különböző helyen. Az egyik ami tőlünk nem messze van az azért üzemel mert nagyon jól csinálják a süteményeket és első osztályú fagyit adnak. A másik azért megy jó mert ott van a városközpontban ami egyben kávézó is és ugye rengeteg bolt van arra szinte mindenki keresztül megy azon a helyen és az emberek többsége látja hogy van az a hely aztán odajárnak. A harmadikról különösebben nem tudok többet mert még életemben nem jártam arra de állítólag még nekik is megéri csinálni.
Cukrászdát faluban nem nagyon érdemes nyitni mert ott még nagyobb lehet a szegénység és az emberek nem tehetik meg azt hogy naponta tolongjanak ott valamiért, városokban pedig olyan helyre kell ahol lehetőleg nincs úgy kb 1 km-es körzetben semmilyen cukrászda, és valóban érdemesebb lenne fagyit is árusítani ott. Nem vagyok valami nagy szakértője a dolognak, de keresztapámnak péksége van és olyan helyre nyitotta ahol gyakorlatilag egymás hegyén vannak a pékségek és bizony neki az a szerencséje hogy jó áron adja a termékeit és viszonylag nagyokat árul plusz figyel arra hogy minél finomabb és fríss legyen. Persze ez sem éri meg neki mert sok kárba megy de legalább arra jó hogy megtud élni belőle.
Érdemes nyitni de olyan helyen ahol sok túrísta van többnyire meg ahol igénylik az emberek. És persze jól is kell azt csinálni. Meg folyamatosan reklámozni kell esetleg rendezvényszervezőknél is érdemes ajánlatokat tenni mert csak így lehetne fenntartani egy ilyet normálisan.
Cukrászda ?
Érdemes nyitni de kell hozzá egy kis sütnivaló hogy ki tudj sütni valamit mondjuk liszt vagy tudom is mi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!