Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen kis befektetést igénylő...

Milyen kis befektetést igénylő vállalkozásba lenne érdemes belekezdenem?

Figyelt kérdés

Amihez értek:varrás,rajzolás,tervezés,írás,kereskedelem,kreatív tevékenységek,megbízható vagyok,pontos,nagyon percíz,tisztaság és rendszerető.

Ezekkel a kvalitásokkal milyen vállalkozásba foghatnék,várom a tippeket.Gyesen lévő kismama vagyok.

Már varrtam táskákat,kézi készítéssel,most masszázsolajakat készítek,de egyik sem jövedelmez annyit,hogy érdemes lenne csinálnom.Kb havi 10 ezer forint nyereségem van,és a bele fektetett munka nem térül meg.Várom a jó ötleteket és tippeket,mert én sajnos most kifogytam belőlük,egyáltalán hol értékesíthetném,a v betűvel kezdődő aukciós portálon árultam,de mióta boltok is hirdetnek,alig adok el valamit...

2012. jún. 13. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg állambácsit! Vagy pár maffiózót...

Te is meg a vállalkozásod is csak konkurencia lesz, ha felvilágosítunk....

Túl sok a munkanélküli Magyarországon, hogy ingyen, jóságosan tippeket adjunk neked!

2012. jún. 28. 16:00
 2/3 eszta41 ***** válasza:

A leírt képességeid, tudásod tiszteletre méltó.

DE: egy vállakozás hosszútávú, sikeres vezetéséhez nem ezekre van szükség.

Legjobban akkor jársz, ha kiegészítésként - inkább szórakozásból- alkotsz, és megpróbálod eladni a v-betűs, vagy éppen a j-betűs oldalon.

Így szert tehetsz egy kis pluszra, de nem adósodsz el néhány hónap alatt végzetesen. (adó,tb)

Persze ez csak tanács, és személyes vélemény!

2012. júl. 3. 10:29
 3/3 eszta41 ***** válasza:

Mégis lenne néhány ötletem, és mivel nekem sosem leszel konkurencia, valamint az sem fog fájdalmat okozni, ha neked bejön írok most egy ötletet teljesen ingyen és önzetlenül, kezdésnek nagyon jó, bár szezonális, de évente ismétlődik és biztos bevétel.

Bár azt nem tudom, hogy honnan írsz, remélhetőleg egy kb. 10E lakosú településről és nem egy pici faluból.

Ráérős idődben és főként a varrásból megmaradt anyagokból, esetleg használt ruha boltok elfekvő maradékaiból (nagyon olcsón, van ahol ingyen hozzájuthatsz) csinálj gyerekeknek farsangi jelmezeket, amit farsangkor bérbeadsz. Szépen, igényesen kidolgozva természetesen. Több méretben, fiúknak is - lányoknak is. Minél többet meg tudsz csinálni annál jobb. A szezonban pedig konkrét időpontra lefoglalják. Következő nap viszi a másik anyuka...

Nálunk van ilyen évek óta és nagyon sikeres!

Ez nem egy hirtelen és gyors dolog, de évente visszatérő és biztos.Ha megírod, hogy hol élsz, (csak annyit, hogy kis falu, kis város, BP... lehet, hogy többet is tudok segíteni.(más ötletekkel)

De nehogy azzal kezd, hogy kiváltod a vállalkozóit!!!

2012. júl. 3. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!