Szülők! Melyik a szimpatikusabb: 1. Gumikacsa Úszóiskola- 2. Csobbanó Fóka Úszóiskola?
Figyelt kérdés
Melyik úszóiskolába hordanátok szívesebben gyermekeiteket? Megindokolnátok a válaszotokat? Barátnőm szeretné elindítani válalkozását, és a TI véleményetekre kíváncsi.2012. máj. 31. 22:38
31/35 anonim válasza:
Nem tudom hány éves korig akar majd tanítani, de egy bizonyos kor után "ciki" lesz mind a két név, de főleg a gumikacsa... Amúgy sztem sem a neve a fontos, hanem hogy ne csak a pénzről szóljon a dolog. Van tapasztalatom sajnos a témában...
32/35 A kérdező kommentje:
A narvált külön szerettük:D Győzött a fóka, szóval az úszóiskolával majd talizhattok is akár..:) Köszönjük a válaszaitokat!
2012. jún. 7. 17:31
33/35 anonim válasza:
Én voltam a narválos, ezért minimum ingyen fogom járatni hozzátok a gyermekem.
Persze ahhoz kellene egy gyerek is.
Majd lopok egyet, vagy keresek valakit, aki elviseli a hülyeségeimet és szül nekem:)
Komolyra fordítva a szót: sok sikert hozzá, ha majd meglátom a reklámotokat, jót mosolygok a nemlétező bajszom alatt:)
34/35 anonim válasza:
Én azért a Csobbanó Fókára szavazok, mert az egy úszni tudó, boldogan csobbanó pici cuki fókát juttat eszembe, míg a Gumikacsa egy darab műanyagot amit ráteszünk a vízre és kész
35/35 anonim válasza:
Bár gyerek vagyok, de én is a Csobbanó Fókára szavazok =D Van egy plüssfókám és az is olyan kis cuki =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!