Szülők! Melyik a szimpatikusabb: 1. Gumikacsa Úszóiskola- 2. Csobbanó Fóka Úszóiskola?
Figyelt kérdés
Melyik úszóiskolába hordanátok szívesebben gyermekeiteket? Megindokolnátok a válaszotokat? Barátnőm szeretné elindítani válalkozását, és a TI véleményetekre kíváncsi.2012. máj. 31. 22:38
1/35 anonim válasza:
Nekem a Csobbanó Fóka verzió jobban bejön.
3/35 anonim válasza:
Egyértelműen a Gumikacsa Úszóiskola.
4/35 anonim válasza:
Nekem a Gumikacsa jobban hangzik:)
6/35 anonim válasza:
Az indoklás lemaradt. A Gumikacsa kevésbé komoly, mókásabbnak hangzik. Gyereket szivesebben hordanék ilyen helyre.
7/35 anonim válasza:
Nem vagyok szülő, de nekem jobban tetszik a Csobbanó Fóka :)
8/35 A kérdező kommentje:
:) Igen! Köszönöm az eddigi válaszokat! mentek a zöld kezecskék.
2012. máj. 31. 22:47
9/35 anonim válasza:
Csobbanó fóka. Nekem erről egy virgonc aranyos kis fóka jut eszembe, míg a gunikacsáról 1 műanyag darab
10/35 anonim válasza:
Én is a fókára szavazok. Sokkal dinamikusabb a hangzása, a Gumikacsa statikusságával szemben, ami egy sporttal foglalkozó cégnél fontos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!