Mi az ami Bp-en megy és vidéken nincs és lenne rá kereset?
Te biztos a villamosra gondolsz.
Az megy pesten, és vidéken, csak nagyvárosokba van.
Elektronikai bolt? Vidéken csodaszámba megy. De az a baj,hogy elég nagy kezdeti befektetés kell hozzá és el kell döntened, hogy melyik részét választod. Úgy értem, hogy van a mikroelektronika és a háztartási/ipari elektronika. Az első lehetőséghez kicsit nagyobb tudás és befektetés kell, de akkor viszonylag nagy forgalmad lenne és jól szituált műszerészek/ hobbisták járnának hozzád. A második lehetőséghez elég egy vékony könyvet átnyálaznod, de nem is lenne akkora forgalmad, mivel a boltok nagy része erre specializálódik, plusz általában alkoholszagú,lerobbant villanyszerelők járnának be oda.
Üdv!
Én vidéki vagyok és képzeljétek el van elektronikai bolt, nem is egy...
Én a helyedben maximum tőzsdéznék a befektetni kívánt pénzzel, mert én is jó ötleteken gondolkozom, viszont manapság nem biztos, hogy érdemes bármit is csinálni, mivel minden zár be és minden megy csődbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!