Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen üzletet nyissak vidéki...

Milyen üzletet nyissak vidéki kisvárosban?

Figyelt kérdés
Vidéki kisvárosban, ahol szegények az emberek (én is) és nincs munkalehetőség ezért sok üzlethelyiség kiadó, viszont van Lidl, Spar, Real, Penny és sok kis bolt, a három lottózóból egy bezárt az öt bankból kettő már kivonult. Ja... és sok a kocsma és a turkáló. Szóval olcsón lehetne üzlethelyiséget bérelni, csak nincs ötletem, hogy milyen üzletet nyissak.
2012. ápr. 3. 15:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A vállalkzások 80%-a nem termel annyit hogy megélj belőle az első évben, de van hogy másfél évig sem: nem tudom mennyit kaptál, de havi 150-200e van egy egyszerű kisbolt üzemeltetési is + az induló költségek.
2012. ápr. 5. 07:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Valuta, részvények. Nem azt mondom hogy havonta megduplázhatod a pénzed, de annyit simán hoz mint egy halott kisvárosban bármilyen üzlet. Vagy vegyél földet és add ki bérbe.
2012. ápr. 6. 14:52
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi a 11-es véleményt. Volt olyan elvetélt ötletem, hogy fűszerboltok nyitok. Én nagyon szeretek utazni és nyitott vagyok minden ételre, de sajnos a családom nem. Kipróbáltam néhány közel-keleti fűszert, de csak negatív véleményt kaptam, elgondolkoztam, hogy az átlag magyarnak a fűszer: a bors (csak a fekete, dicsérték a krumplipürét és meglepődtek mikor megmondtam, hogy fehér borssal ízesítettem), a só, és a őrölt paprika. Ergo, nincs értelme különleges fűszerekkel próbálkozni Békés megyében.

A 12. tanácsára az a reakcióm, hogy a tőzsdéhez és a földhöz nem értek, és nem is köt le.

Nem vagyok egy üzletember típus.

2012. ápr. 6. 16:32
 14/17 anonim ***** válasza:
(11-es vagyok) Hát igen, nagy kérdés hogy pénzt akarsz keresni vagy lekötni magadat :)
2012. ápr. 6. 23:35
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
Nagyvárosban élek, egy fűszerboltot sajnos itt se tudok elképzelni. Ilyesmi törökök, arabok kezén megy jól csak, akiknek megvan a saját közönségük ami a són-borson túl is akar valamit. Ugyanez jellemző a kis büfékre is, ami magyar az nem él meg, bár a magyarok nem is tudnak normális kajákat csinálni, csak a csalás, lehúzás megy. Maximum a turkálót tudom elképzelni, ahhoz meg kell valami forrás ahonnan olcsón behozod a rongyokat.
2012. ápr. 6. 23:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Időpont ma 23:35 Jav.: 12-es :))
2012. ápr. 6. 23:39
 17/17 anonim válasza:

Én a helyedben valami olcsó kis kajáldát nyitnék, olyan kajákkal ami arra a területre jellemző+egy-két specialitás máshonnan. Írtad, hogy vidéki kisváros, tapasztalatom szerint ott sok idős(ebb) ember él, ők szeretik a megszokott dolgokat, ételeket is pl. Először gondolj abba bele, hogy mivel tudod a legszélesebb célközönséget belőni.

A másik ötletem valami italbolt lenne, az mindig fogy. Bár italboltot nyitni necces az engedélyek miatt stb.

2012. ápr. 24. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!