Milyen üzletet nyissak vidéki kisvárosban?
Köszi a 11-es véleményt. Volt olyan elvetélt ötletem, hogy fűszerboltok nyitok. Én nagyon szeretek utazni és nyitott vagyok minden ételre, de sajnos a családom nem. Kipróbáltam néhány közel-keleti fűszert, de csak negatív véleményt kaptam, elgondolkoztam, hogy az átlag magyarnak a fűszer: a bors (csak a fekete, dicsérték a krumplipürét és meglepődtek mikor megmondtam, hogy fehér borssal ízesítettem), a só, és a őrölt paprika. Ergo, nincs értelme különleges fűszerekkel próbálkozni Békés megyében.
A 12. tanácsára az a reakcióm, hogy a tőzsdéhez és a földhöz nem értek, és nem is köt le.
Nem vagyok egy üzletember típus.
Én a helyedben valami olcsó kis kajáldát nyitnék, olyan kajákkal ami arra a területre jellemző+egy-két specialitás máshonnan. Írtad, hogy vidéki kisváros, tapasztalatom szerint ott sok idős(ebb) ember él, ők szeretik a megszokott dolgokat, ételeket is pl. Először gondolj abba bele, hogy mivel tudod a legszélesebb célközönséget belőni.
A másik ötletem valami italbolt lenne, az mindig fogy. Bár italboltot nyitni necces az engedélyek miatt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!