Milyen üzletet nyissak vidéken kisvárosban, ami biztosan menne?
Vállalkozó vagyok piacozok, de már szeretnék üzletet nyitni,de pontosan nem tudom, h mi legyen benne.Nagyon meg kell ezt gondolni a mostani időkben.Mindenképpen különleges dolgot szeretnék, ami nincs minden sarkon, de viszont van rá kereslet.Én tiniknek való emo divatcuccokra gondoltam.Hasonló az eddigi árukészletem is.
Véleményekre, megerősítésre, vagy jo ötletre lenne szükségem.
" emo divatcuccokra gondoltam"
ez idény cucc, tehát egyszer megveszi, aztán lehet 1hónapig nem lesz szüksége újra...
az élelmiszer általában azért jó, mert mindennap eszik az ember. inkább, nagyvárosban kéne probálkozni, sok ember van.
A "divat emo cuccokat" bárhol, bármikor megveheti egy tini. Nem azért fognak nálad vásárolni, mert a célcsoportjuknak árulsz. Pl. nincsenek kifejezett deszkás, rocker, plázacica boltok sem. És ezek a tinik nem feltétlenül egy kisvárosban csoportosulnak. (Legalábbis az enyémben még nem láttam emo-s csoportot, persze, lehet, hogy vakegér vagyok.)
Mérd fel, hogy mi van, mi nincs abba a városban. Pl. egy klassz kismama butik? Ahol nem cérnavékony nők pocakkal kapnak ruhákat, hanem a nagyobb méretek rendelkező hölgyek is találnak megfelelő ruhát. Szerintem ez a legtöbb kisvárosban hiányzik. Kismamák, gömbölyded hölgyek pedig mindenhol vannak és lesznek is, ők is szeretnek csinosan, divatosan öltözni.
Persze a te döntéseden, pénzeden, kreatívságodon múlik, hogy mit hozol össze. Sok sikert!
Az emo cucc az nem jó, mint ahogy előttem is leírták, csak egy hirtelen jött divat és már (hála) egyre kevesebb ilyen ember van, így nem nagyon fog fogyni.
Az élelmiszer az jó, mert enni kell, ruha is jó, de akkor vegyes "felvágott" legyen, hogy mindenki megtalálja az igazit.
Szerintem meg ez az ötlet pont azért jó, mert kifejezetten ilyen üzlet nincs. A tinik csak úgy tudják megvenni az ilyen stilusú darabokat,ha valahol véletlen találnak egy-egy üzletben.És nekem csak pont ez a néhány üzlet lesz a konkurenciám(nem ugy mint az élelmiszernél pl.tesco).Nálam jobban tudnak majd válogatni.
Először kisvárosban kezdeném, ahol kevesebb a bérleti dij.
Az meg, hogy nem lesz sokáig ez a láz,az lehet.De valami mindig lesz, és nem éles határokkal jön a váltás hanem fokozatosan, és én is ahhoz fogok alkalmazkodni.Egyedüli bibi sz.tem, h a célcsoportomnak még nincs önálló jövedelme, csak anyuci pénztárcája.
Feliratos pólók.Nem tudom pontosan,mi a nevük,azt hiszem,üzenő ruházat:):):)
Egyre több emberen látok ilyet és ajándékötletnek szuper.
Főleg ha valahogy megoldod,hogy nálad is lehessen rendelni egyedi darabokat!
Előző vagyok.
Megnéztem,és kommunikációs ruházat!!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!