Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megéri ma kávézót nyitni egy...

Megéri ma kávézót nyitni egy kisvárosban?

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Épp ezen gondolkodtam én is,de végül arra jutottam,hogy nem.

Gondolj csak bele,hogy az emberek azt szeretik általában amit megszoktad,most bemész egy kisvárosba,háááát...

Én szerencsére most Bp-en tanulok turizmus vendglátást,tervezem én is,hogy kv-zót fogok nyitni,de szigorúan csak a fővárosban és lehetőleg forgalmasabb helyen.Ott sem fogják fel sokan,hogy a perem kerületekben főleg eldugott részeken nem érdemes mert pár hónap és bezérhatnak...Szóval inkább főváros...

2009. júl. 11. 16:58
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor mit éri meg nyitni?mert itt nagyon sok minden van,én meg ha fejezek a suliban,akkor önálló szeretnék lenni.
2009. júl. 11. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
kisvárosban?nemtudom őszintán.Gondold végig,hogy mi az amire mostanában az embereknek szüksége van,válság van,tehát főleg a kisvárosokban lők ahol még kevesebb a munka mint pesten,nem fognak(legalábbis a többség) kvzókba jrni és ott elverni a pénzét.Én amire szavazok az egy kocsma.Igen,kocsma nem pub,vagy club stb...azért mert vannak szenvedélybetegek,akik imádnak jétákgépezni,olyan megfáradt idősek akik inkább kocsmában vannak reggeltől estig mintsem a családjukkal,illetve hát még itt egy csomó érv.Én azt csinálnám,ha faluban vagy kisvárosban élnék,tudom,csúnya kihasználni őket,de te kérdezted én válaszoltam...
2009. júl. 11. 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Kisvárosban lakom,van egy kávázónk,háát nem panaszkodok,de lehetne sokkal jobb is. Amit látok,az,hogy "köpködős cigány" kocsmát kell nyitni,ahol az alkoholisták elisszák az össz, pénzüket+beledobálják a játékgépbe.
2009. júl. 11. 17:45
 5/6 anonim válasza:
83%
Én falun élek és van egy hely ami régen kocsmának indult ma meg már nagyszabású esküvőket rendeznek ott,3 év alatt lett benne plazma tv kandalló beszélgető sarok,isteni kaja,ja és még panzió is nyílt benne,úgyhogy ha jó az üzleti érzéked akkor te is elérhetsz ilyen sikert.
2009. júl. 13. 22:32
 6/6 anonim válasza:
74%
Ha abban a kisvárosban egyetlen kávézó sincs akkor igen, de ha minde tiz házszámra jut egy, akkor jobb más megélhetés után nézni Tisztelettel TA
2009. júl. 17. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!