Hogyan tudnék meggazdagodni?
Figyelt kérdés
olajból,gyémántból2012. márc. 31. 11:42
11/19 anonim válasza:
Hogyan? Úgy ahogy mindenki más.
12/19 anonim válasza:
Nekem tavaly átlagos fizetésem volt, vagyonom semmi. Most ennek a sokszorosa van. Ha adsz egy email-t, leírom hogy mi az amit olcsón lehet venni és drágán eladni, amire ráadásul hatalmas a kereslet, és pár évig az is lesz.
13/19 anonim válasza:
Biztos,hogy meg akarsz gazdagodni?Az összes negatív hozadékával,a hátrányaival együtt is?
14/19 Flector 67 válasza:
Milyen negatív hozadék? Ha nem szállsz el, nincs semmi baj.
15/19 anonim válasza:
A nagyon sok pénz az emberek többségét megrontja,de persze vannak kivételek.
16/19 Flector 67 válasza:
Ez személyiségfüggő sajnos.
17/19 anonim válasza:
Akkor én szeretnék romlott lenni.
18/19 Flector 67 válasza:
Figyelj én gazdagnak mondhatom magam, de nem utál senki. Vagyis remélem:) Ellenben ismerek olyat, akár itt is, akit nagyon sokan utálnak, mert osztja az észt. Szóval nem a pénz tesz romlottá, eleve ilyen személyiség kell legyél. Lehet, ha Te gazdag lennél, maradnál egy normális ember attól függetlenül.
19/19 Flector 67 válasza:
Utolsó.
Remélem hamar becsuknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!