Hogyan tudnék meggazdagodni?
Tudjuk, hogy ugyebár mindenhez pénz kell. Magyarországon aligha meg lehet élni. Menyjek vagy maradjak. Ez a kérdés az összes fiatalt (és egyre több körben 25 fölöttieket is) foglalkoztatja. Én szeretem a hazámat. Imádom a közösséget, de a pénz nélkül mehetek a híd alá is akár.
A fodrász szakmát tanultam ki, és még szeretnék érettségizni. Van értelme, vagy menjek innen minél messzebb nyugatnak, amilyen hamar csak tudok?
Igen. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit szeretne/akar/tehet meg. Én csak ötleteket és véleményeket várok.
Ui. nem pont meggazdagodni akarok, csupán érezni azt, vagy tudni azt, hogy mindig van a pénztárcámba annyi, amennyivel nem kell szűkölködnöm (Tudom, ez eléggé relatív fogalom, de aki érti az érti.)
Én mennék a helyedben.
26 éves vagyok, eddig sosem gondolkodtam külföldben, de most egyre inkább... :(
Párom informatikus, 3 éve végzett, juttatásokkal együtt 400 felett van a nettója.
Nem feltétlenül kell külföldre menni, de ha te ezt a megoldást látod jónak, sok sikert :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!