Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék meggazdagodni?

Hogyan tudnék meggazdagodni?

Figyelt kérdés

Tudjuk, hogy ugyebár mindenhez pénz kell. Magyarországon aligha meg lehet élni. Menyjek vagy maradjak. Ez a kérdés az összes fiatalt (és egyre több körben 25 fölöttieket is) foglalkoztatja. Én szeretem a hazámat. Imádom a közösséget, de a pénz nélkül mehetek a híd alá is akár.

A fodrász szakmát tanultam ki, és még szeretnék érettségizni. Van értelme, vagy menjek innen minél messzebb nyugatnak, amilyen hamar csak tudok?

Igen. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit szeretne/akar/tehet meg. Én csak ötleteket és véleményeket várok.

Ui. nem pont meggazdagodni akarok, csupán érezni azt, vagy tudni azt, hogy mindig van a pénztárcámba annyi, amennyivel nem kell szűkölködnöm (Tudom, ez eléggé relatív fogalom, de aki érti az érti.)

2012. febr. 20. 15:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De szerintetek mivel lehetne az országot megmenteni? Forradalommal? Új kormánnyal? Kilépni az unióból? Kitelepíteni az élősködő kissebbséget( nagy részét, és NAGY tisztelet a kivételnek!) ?
2012. febr. 25. 11:34
 12/18 anonim ***** válasza:

Én tudok egy jó lehetőséget Amerikai cégnél kell fogyasztói piacot építeni és új munkatársakat elinditani. A termékek legfőképp az egészség megőrzésről szólnak. Megtalálható a termék skálán rengetek étredkiegészítő, személyes higéniával kapcsolatos temék, különböző kozmetikai cikkek. Mondanom se kell, hogy ezek mind természetes alapanyagokból készülnek.

Teljesitmény alapján jár a fizetés + lehetősé nyillik jogdij szerű jutalmazásra. Egy kritétum van a 18. életév betöltése.

Ha érdekel írj privit de ezt bárki megteheti aki egy csepp érdeklődést is mutat iránta! :)

2012. márc. 21. 19:43
 13/18 A kérdező kommentje:
kösz, de nem érdekelnek piramiscégek :DD
2012. márc. 21. 21:19
 14/18 anonim válasza:
szerintem ne menj . má tervezik hogy eladnak minket a náciknak vagyis a németeknek . hallottam . O.o O.O O.o O.O . :D :D .
2012. ápr. 30. 14:42
 15/18 A kérdező kommentje:
az kizárt, mert a zsidóknak már eladtak :P
2012. ápr. 30. 15:11
 16/18 anonim ***** válasza:
jééé még szerencse h tudod mi az a piramis cég xDD
2012. ápr. 30. 17:32
 17/18 anonim ***** válasza:

11:34

Országot megmenteni?

Először is fel kéne locsolni benzinnel, majd felgyújtani, végignézni hogy porig ég, és féregmentes nem lesz. Majd újjáépíteni, de vigyázni nehogy újra férgek kerüljenek bele.

2012. máj. 1. 15:03
 18/18 anonim válasza:
XDXD . így van . de külömben tényleg . zsidóknak ja . Egyre több iskola katolikus . Unió mellett a zsidók lesznek az erősebbek ?? . XD XD .
2012. máj. 3. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!