Hogyan tudnék meggazdagodni?
Tudjuk, hogy ugyebár mindenhez pénz kell. Magyarországon aligha meg lehet élni. Menyjek vagy maradjak. Ez a kérdés az összes fiatalt (és egyre több körben 25 fölöttieket is) foglalkoztatja. Én szeretem a hazámat. Imádom a közösséget, de a pénz nélkül mehetek a híd alá is akár.
A fodrász szakmát tanultam ki, és még szeretnék érettségizni. Van értelme, vagy menjek innen minél messzebb nyugatnak, amilyen hamar csak tudok?
Igen. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit szeretne/akar/tehet meg. Én csak ötleteket és véleményeket várok.
Ui. nem pont meggazdagodni akarok, csupán érezni azt, vagy tudni azt, hogy mindig van a pénztárcámba annyi, amennyivel nem kell szűkölködnöm (Tudom, ez eléggé relatív fogalom, de aki érti az érti.)
Én tudok egy jó lehetőséget Amerikai cégnél kell fogyasztói piacot építeni és új munkatársakat elinditani. A termékek legfőképp az egészség megőrzésről szólnak. Megtalálható a termék skálán rengetek étredkiegészítő, személyes higéniával kapcsolatos temék, különböző kozmetikai cikkek. Mondanom se kell, hogy ezek mind természetes alapanyagokból készülnek.
Teljesitmény alapján jár a fizetés + lehetősé nyillik jogdij szerű jutalmazásra. Egy kritétum van a 18. életév betöltése.
Ha érdekel írj privit de ezt bárki megteheti aki egy csepp érdeklődést is mutat iránta! :)
11:34
Országot megmenteni?
Először is fel kéne locsolni benzinnel, majd felgyújtani, végignézni hogy porig ég, és féregmentes nem lesz. Majd újjáépíteni, de vigyázni nehogy újra férgek kerüljenek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!