Hogyan lehet meggazdagodni?
Kockázatos:
Szerencsejáték
tőzsde
utolsó :D:D:D
még jólfizet a hazudozó politikus is, de erről azthizsem lekéstél, mszpbe lett volna esélyed:)
Több lábon kell állnod. Fő a rugalmasság.
A végzettség pedig egyáltalán nem mindegy!!!
Egy takarítónő havi 60-at keres, de ha pl elvégzed a szolnoki repműszaki főiskolát levelezőn gépészmérnökként, akkor elhelyezkedhetsz a Siemens-nél havi 2-400 ezerért!
Ha az egyetemet végzed el, és még rá is gyúrsz akkor mehetsz gépész tervezőmérnöknek az Audihoz, a Mercihez, vagy egy másikjól fizető céghez.
Ha nincs képesítésed, akkor betanított gyárimunkásként fogsz robotolni egy gyárban havi 80-ért!
Amúgy meg meggazdagodhatsz úgyis ha pl kocsmát nyitsz és a saját zugpiádat árulod. A kocsmák mindig jól mennek.
Ha pl művész vagy akkor az alkotásaiddal is kereshetsz, ha jól műveled a mesterségedet.
Alapvető a szorgalom kitartás, és az áldozatkészség.
Akiket ismerek és sokra vitték azok anyagiakban is sokat öltek bele. És persze rendesen tanultak is.
a qrva anyádat utolsó válaszoló:)
Nem dohányzom szórakozásra pedig a munkám miatt nem igazán van időm,tudod nekem nincs anyuci apuci,aki bedug egy iskolába,hogy ne kelljen dolgoznom,20 éves koromtól albérletben élek,de az ilyen értetlen saggfejeknek,akik azt hiszik minden olyan egyszerű hiába is magyarázom,sokan élnek nehezen hazánkban,az okoskodó majmok ezt fel sem tudják fogni.
ma 09:18
Jártál volna katonai főiskolára műszaki szakra, most lenne egy ingyen diplomád és tűrhető állásod.
Ne sírj, és ne anyázz! Nem mi döntöttünk helyetted!
Én is anyáméknak vettem fel a diákhitelt, amit most nyögök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!