Hogy lehetne meggazdagodni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 16:17
2/7 anonim válasza:
Menj politikusnak. Úgy.
Másképp itt sehogy.
3/7 anonim válasza:
Rengeteg kitartással és munkával. Mihez értesz a legjobban? Miben vagy jobb másoknál?
4/7 anonim válasza:
ha tudnánk erre a kérdésre a választ nem itt irkálnánk :D
5/7 anonim válasza:
Rengeteg féle képen, ez csak rajtad múlik, mi az amit bevállalsz és mi az ami nem. Én pl. egy bináris mlm rendszerrel keresek sokat, van aki Zepterrel keres irdatlan pénzt, van aki vitaminokkal, de van aki politikus..... és még sorolhatnám... mindig rajtad múlik, fix. bérrel nem igen lehet nagyokat keresni.
6/7 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogy nyitók valmi boltot! és Agusztus 20 dián kimegyek árúlni de hol lehet engedélyt kérni hogy ott árulhasak?
És milyen boltot nyisak? olyat ahol lehet enni?
2011. ápr. 23. 16:07
7/7 anonim válasza:
Te egy boltot szeretnel ahol arulhatsz,en meg egy uzletet ahol eladjak az aruimat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!