Ha meglenne hozzá mindened, milyen vállalkozásba kezdenél legszívesebben?
Én is abba a táborba tartozom, ugyanis az értékesítés a hiedelemmel ellentétben nem az, hogy olyat tukmálsz valakire, ami neki nem kell, hanem olyat adsz, amire szüksége van, és ez baromi jó érzés :-)
Az állatotthonos hozzászólónak üzenem, hogy nekem is ez a tervem, részben erre is gyűjtök :-) de az magában nem egy profitáló dolog, nem pénzforrás, viszont egy fantasztikus cél, amihez bizony kell lóvé bőven.
1.Kutyás panziót a Balatonnál, de csak a parton.
2.Fekete boltot:ruha, cipő, kalap, esernyő, pénztárca, derékszíj...még egy fekete bárány is lenne:).
Nyitnék egy palacsintázót. :))
Vagy egy kávézót, aminek az lenne a neve, h Bögre King (nem ér lenyúlni:P), és lehetne kapni benne sok finom sütit, kávét, teát, piát, és lenne benne egy Bögre-ring, ahol püfölni lehetne egy boxzsákot azoknak, akiknek sok a fölös energiájuk, vagy ki vannak akadva valakire/valamire. Ha sok pénzt gyűjtök, tuti megcsinálom. :)
én kocsmát alapítanék, arra mindig van igény, persze csak jó helyen...
Amúgy vásárolnék több ingatlant és kiadnám adnám, sajnos egyre többen vesztik el a lakhatásukat, a hitelek miatt, így albérletre lesz szükségük....
Kb semmi melód vele, a kocsmát meg futtatnám (jó a kocsma erős, de egy kulturáltabb vendéglátó ipari egységre)
Tetszik a 7/9 eszmefutatása.
Próbálnák fényt gyújtani a fejekben, miért is van így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!