Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha meglenne hozzá mindened,...

Ha meglenne hozzá mindened, milyen vállalkozásba kezdenél legszívesebben?

Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 11:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Saját szálloda... :)
2012. márc. 27. 11:14
 2/24 anonim ***** válasza:
0%

Ja, a szálloda nem rossz ötlet, csak az a baj, hogy pár száz misi minimum kell hozzá...

MLM! Jó rendszerben, korrekt cégnél! Annál jobb ötlet nincs!

2012. márc. 27. 13:39
 3/24 archon ***** válasza:
Pártolom az előttem szólót, gyűjtesz amennyit akarsz, később meg, ha nem jönne be, belekezdesz másba. Más kérdés, hogy aki már sikeres az MLM-ben, annak esze ágában nincs másba kezdeni :-)
2012. márc. 27. 14:19
 4/24 anonim ***** válasza:
Újraindítanám a sciennetet, csak a nevén változtatnék + nem sikkasztanék pár 100millát havonta.
2012. márc. 27. 14:21
 5/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ti nem értettétek a kérdést. :)
2012. márc. 27. 14:24
 6/24 A kérdező kommentje:
Értékeltem minden választ, hasznosak :) Egyébként rá is éreztetek, mert egy MLM- szerűséggel próbálkozok most, és eljátszottam a gondolattal, hogyha bejön és gyűlik rá a tőke, akkor jó lenne valami sajátba kezdeni :) De ki tudja, lehet, tényleg fölöslegesnek fogom tartani akkorra...
2012. márc. 27. 20:14
 7/24 anonim ***** válasza:

Nem kötözködésképpen, de én úgy értelmeztem a kérdést, hogy melyik az álmaink tevékenyége, amit végeznénk, ha meg lenne hozzá minden feltétel (anyagi, tárgyi, személyi, törvényi). Az mlm az nem tevékenység, hanem egy értékesítési forma, és nem is az egyetlen. Van erre egy szép mondásom: Ha van egy jó terméked, akkor add el. Ha a terméked nem olyan jó, csinálj belőle MLM-et. Ne higyjétek hogy képmutató vagyok, mivel én pl Amway-eztem, ajol pl van nagyon sok jó termék (és nyilván sok rossz is), de így visszagondolva egy percig sem élveztem. Csak azért csináltam, hogy később az anyagiak ne korlátozzanak abban, amivel majd foglalkozni szeretnék. Nyilván, ezért nem ment jól, de...

Én egy kicsit becsapásnak érzem azt hogy ez bárkinek sikerülhet (bár így van), de nem mindenkinek, és ezt a segítsünk másokon szlogent pl sosem tartottam korrektnek. Akinek igazán szüksége van a segítségre, annak általában nem megy jól, a többiek meg talán segítség nélkül is boldogulnának. Na de ez az én véleményem. Amit viszont szerintem ti is el fogtok ismerni, hohy az ilyen kidolgozorr remdszerek inkább korlátozzák az elmét, belőlem ölték ki a kreativitást. Én szeretek valamit elképzelni, és elindulni a megvalósítás útján, és nem egy know-how elemein végigmenni nap mint nap. Ennyi gondolatom támadt csak így a wc-n ülve. Egyébként nektek sok sikert kívánok (kivéve ha az MLM amire gondoltok az konkrétan a Botanoo :), ha érdekel akkor leírom hogy miért ), mert vannak vannak bizony nagyon jó dolgok, amiket az embereknek vásárolnia kéne, de nem teszik, merthogy fúj ez piramis, és inkább öntik a pénzt a multik zsebébe. :)

2012. márc. 27. 21:17
 8/24 anonim válasza:
Ha meglenne hozzá mindenem (lottó 5-ös) akkor állatotthont alapítanák.
2012. márc. 28. 05:28
 9/24 anonim ***** válasza:
Olyanba ami az embereket megtanítja pénzt keresni, és közben minél kevésbé függeni is tőle :)
2012. márc. 28. 08:21
 10/24 A kérdező kommentje:

21:17:

Nagyon jól értelmezted a kérdést, valóban arra vagyok kíváncsi, mi az, amit legszívesebben csinálnál, ha meglenne minden az induláshoz. De az MLM is egy tevékenység... nem tudod elképzelni azt, hogy valakinek az értékesítés legyen az álomtevékenység? Hidd el, van olyan. Valóban, legtöbben a pénzért vágnak bele ilyesmibe, de találkoztam már olyanokkal, akik rajonganak azért amit csinálnak, és nem is akarnak más után nézni. Pedig mondjuk a pénzük már meglenne rá, hogy saját vállalkozásba kezdjenek...

2012. márc. 29. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!