10000 Eurom van es valami vallalkozasba vagnek bele, valami otlet?
Figyelt kérdés
kisvarosban elek es itt sokan dolgoznak olaszorszagban, gondolkoztam valami imprt-export cegben eloszor persze csak kicsiben, csak nem tudom hogy miben lenne erdemes mi az ami nyugaton dragabb es innen erdemesebb lenne kivinni es forditva. Ha esetleg van valmi tippetek vagy nyugaton elsz (ausztria, nemetorszag, olaszorszag) es latjatok, hogy milben lenne lehetoseg erdekelne.2012. febr. 28. 23:14
1/10 anonim válasza:
Én is vállalkozást szeretnék indítani, de itt Magyarországon. Ha kölcsönadod egy évre, 12ezret adok vissza egy év múlva. Ingatlanfedezet nincs, ügyvéd előtti szerződést írunk. Ha érdekel, írj!
2/10 anonim válasza:
Hozz be olcsó használt olasz motorokat. Imádni fogják a csóró magyarok. Főleg a 125ös papíros motoroknak van most nagy keletje, a B125 miatt.
3/10 anonim válasza:
add nekem kölcsön. pókeren csinálok belőle egy nap alatt 11000 eurót.
4/10 anonim válasza:
Ha csak módod van rá, exportban gondolkodj, és az sem árt ha valami nagyon egyedi amit csinálnál, és nem elhanyagolható szempont ha van egy kinti üzletember társad, aki jól ismeri a piacokat. Onnantól neked már csak a termeléssel kell foglalkoznod, fejlesztened kell, tapasztalatból mondom neked ha jól csináljátok nagyon meg lehet gazdagodni így, és még arra is büszke lehetsz hogy nem csalással történt ez az egész hanem munkával és ésszel.
5/10 A kérdező kommentje:
1. valaszolo, kosz de ennel az inflacio is nagyobb egy ev alatt, a pokeres otletert nem vagyok oda, s vlami ilyesmin gondolokozom ei is utolso valaszolo.
2012. febr. 29. 09:55
6/10 anonim válasza:
Ha szerinted az infláció magasabb, mint 20 %, akkor tényleg jobban jársz, ha pókerezni kezdesz vele. Nehogy azt gondold, hogy ennyi pénzzel ennél többet kihozol egy vállalkozásból.
7/10 A kérdező kommentje:
Tenyelg, hogy nem nallunk az inflacio 6 szazalek, (nem magyarorszagon) es tenyleg hogy nem de valamibe beleszeretnek vagni, hogy valamit csailajak es nem bankaroskodi lehet hogy ennyit nem hoznek ki belolle de nem is az a cel hogy rovidtavon szedjek ki penzt.
2012. febr. 29. 12:51
8/10 anonim válasza:
Van egy ismerősöm aki Mo-ról vitt ki Oroszba 1 millió palack bort.
Szerencséje volt és kötött egy nagyon jó üzletet egy orosz vállalkozóval. Ő itthon megvette olcsón a bort a termelőtől és az oroszoknak úgy adta el, hogy minden palackra 10 forint hasznot tett. Az 10 milliós haszon néhány fuvaron.
Persze ebből a 10 millából lemegy a fuvardíj, vám, adó, persze ha feketén csinálod akkor jobban ki jössz.
Ha jól emlékszem akkor 5 milliója lett tisztán, de ebben most nem vagyok biztos.
Neked is valami ilyesmit kéne csinálni, persze nem a borral, mert Mo. és olasz is bortermelő ország, bár ha olcsón tudsz kint venni jó minőségű olasz bort akkor ha ügyes vagy betudod hozni haszonnal.
9/10 A kérdező kommentje:
Ez jo en is valami ilyesmire gondoltam...
2012. febr. 29. 22:07
10/10 Flector 67 válasza:
Hát figyelj. Ezt, itt gyk-n senki nem fogja Neked megmondani. Ha nincsenek kapcsolataid, vagy eleve egy jó ötleted, akkor felesleges belevágnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!