Ha tehetnéd, milyen vállalkozást indítanál?
Kedves utolsó!
Ha ilyen a kutyákhoz (állatokhoz) a hozzáállásod, akkor remélem neked nincs. Igen is sokan adnak minőségi kaját az állataiknak, és sok cuccot (játék, vitamin, rágcsa) vesznek nekik, nem csak a létfenntartáshoz szükséges dolgokat. Sőt nagyon sokan túlzásba is esnek.
váá...fuu...na mindegy..akkor nemszoltam egy tanácsot mégis adnék..attól hogy láttál néhány embert aki megvesz ilyeneket attól még ne hidd azt hogy sokan veszenek..a mai álláspont szerint már az emberek 1 része még magának se tudja megvenni amit szeretne (nem kell hozzá sok hiradót nézni) és még aki meg is veszi mért olyan biztos hogy hozzád fognak járni ...de lehet én tévedek vágj bele és majd kiderül..(kiváncsi leszek) mert egyérteműen tudom a választ és majd te is belátod.. ha csak azt nézem hogy a városunkban 2 ilyen bolt zárt be nemrégen mert csödbe ment..BOCS HOGY NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLTAM CSAK PRÓBÁLTAM SEGÍTENI de látom csak akkor hiszed el ha megtapasztalod...magam is üzletekkel foglalkozok és sokan mondták hogy azért vagyok sikeres mert jó érzékem van hozzá..
Sok sikert kívánok!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!