Milyen vállalkozást indítanál be?
Ha mondjuk új dologba kellene belefognod, akkor miben látsz lehetőséget, amihez nem is kellene olyan sok pénz.
Milyen vállalkozást indítanál? Mivel foglalkoznál, ami profitot is hozna?
Hát az én ötletemet nem osztom meg veled, mert egyedi ötlet, első lenne Magyarországon, szóval bocsi, de ezt inkább meghagyom magamnak, és 10 éven belül elindítom.
De egyébként a mai világban csak család-, illetve fiatalcentrikus vállalkozást lehet beindítani.
Ha én most azt írom neked, hogy 20 év múlva az űrutazás egy nagyon jó üzlet lesz (amiben biztos vagyok), akkor el tudsz kezdeni valamit?
Nem valószínű. És nem a pénz miatt, hanem mert nem értesz hozzá. Szóval inkább az a lényeg, hogy értsél ahhoz amibe belekezdel, nem a pénz!
MLM
De csak ha jogdíjas a jutalékrendszer.
Nálunk ez az elsődleges szempont.
A magyarországi vagy a nemzetközi pszihotróp listán nem szereplő "legális" gyógynövények hallucinogén szárítmányait árulnám..
Pl Salvia, vagy egyéb keleti varázsgombák...
És a kutya nem nyúlhatna hozzám ugyanis nem lenne jogalapja!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!