Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha tehetnéd, milyen vállalkozá...

Ha tehetnéd, milyen vállalkozást indítanál?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, ha adottak lennének a feltételek, ki milyen vállalkozást indítana, kit mi érdekel.
2012. márc. 21. 14:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Bátyám egy konzolokkal foglalkozó üzletet szeretne nyitni, elég jól ért a szerelésükhöz és van neki elég sok ismerőse ezzel kapcsolatban aki tud is neki segíteni. Egyébként kezd belevágni az üzletbe mert itt a környéken lenne rá igény.

Én személy szerint vagy egy Számítástechnikai üzletet nyitnék, vagy egy autóelektronikai műhelyt, mert jelenleg azt tanulom :) De még egy kisebb kávézó nyitásában is gondolkozok azt a húgommal csinálnám mert ő neki ehhez van szakmája.

2012. márc. 21. 14:52
 12/23 anonim ***** válasza:
Nálunk megszűnt az egyetlen akvarisztikai kisbolt ahol lehetett halakat és akváriumfelszerelést venni, plusz még minden állathoz állateledelt. Nagyon jól ment neki de mivel ő állatot is tartott(pl, nyúl vagy kis papagáj) csak épp egy cseppnyi helyen ahol csak szenvedtek az állatok akkor jött az ellenőrzés és bezáratták. Én ezt újranyitnám állatok nélkül csak kajával és felszereléssel, most mindenkinek pestre vagy a szomszédos városba kell mászkálnia ha kell neki valami akvarisztikai cucc, mondjuk sokak megoldják netes rendeléssel, de akkor is könnyebb volt kiugrani a boltba, ezért is ment jól neki.
2012. márc. 21. 16:02
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha tehetném és tudnám hogy lenne rá kereslet akkor egy videojáték szaküzletet, vagy egy játékboltot sok Legoval.
2012. márc. 21. 16:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Kocsma.
2012. márc. 21. 16:48
 15/23 anonim ***** válasza:
Kávézó az álmom! De az is marad.
2012. márc. 21. 16:59
 16/23 anonim válasza:

Kocsma, mert azok ahogy már írták mindig Tele vannak.

Temetkezési vállalatott, egy ilyen elöregedő országban az is megéri szerintem.

2012. márc. 21. 17:16
 17/23 anonim ***** válasza:
Hülye lennék elmondani :)
2012. márc. 21. 17:33
 18/23 anonim ***** válasza:

Semmilyet. Manapság szinte lehetetlen bármilyen kisvállalkozást is nyereségesre kihozni.

Azt pedig, hogy minden kocsma tele van, gyertek és nézzétek meg Szabolcsban. De nemrég jártam Pesten, és ott sem sokkal különb a helyzet.

2012. márc. 21. 18:09
 19/23 A kérdező kommentje:
Mi két hete vettünk egy kutyát, és egy bolt jutott eszünkbe, ahol felszerelést tudtunk venni neki. Lehet hogy van több, de nem hallottunk róla, nincs nagyon köztudatban. Arra is gondoltam, hogy nyitnék egy ilyen boltot. Igényes, mindenféle felszerelés kutyáknak, macskáknak. Én is és a kutyás ismerőseim is nagyon szeretjük a kutyáinkat, bármikor, ha vásárolni megyek, tuti veszek neki is valamit. Nem gondoltam volna, amég nem volt addig hülyének tartottam a haverokat, de most tényleg úgy van, hogy inkább veszek neki egy játékot, vagy jutalom falatot, mint magamnak valamit :)
2012. márc. 22. 09:45
 20/23 anonim ***** válasza:

adok 1 jó tanácsot (ha esetleg még nem halottál róla vagy nem jutott eszedbe) és ha nyitni akarsz valamit...

tehát:..

a kutyásbolt eleve nem hinném hogy jó ötlet mert:

-kinek van kutyája..(oké ebből még sok van)

-ki vesz neki boltba kaját..ami kimarad aszt odadja neki oszt annyi

-és ki vesz neki olyat ami nem feltétlenül szükséges..

én ha boltot nyitnék olyat nyitnék ami hasznos dolog van rá kereslet és majdnem minden ember használja nap mint nap és ilyen bolt még nem nagyon van a közelbe..manapság már csak így lenne értelme..mostmár csak azt kell kitalálni hogy miaz ami megfelel mindennek.. :)

2012. márc. 22. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!