"Saját vállalkozás" témakörben milyen könyveket tudtok nekem ajánlani?
Lehet, hogy nagyon jó az a könyv, meg sok másik is, egy baj van (lehet) velük: a nyugati, már fejlett gazdasági környezetben beindítandó vállalkozásokra vonatkozik.
Amik itt nálunk, a mi adótörvényeink, gazdasági körülményeink között útmutatást, eligazítást adnak, nos: olyat nem tudok. Max. nem akarok cinikus lenne, de ha ismered az adótörvényeket, és találsz bennük kiskaput, akkor már sok mindent tanultál.
Lehet, hogy én értem félre, de az adótörvények stb. megismeréséhez nem könyv kell, hanem könyvelő, nem? :) Az az ő dolga.
Azt viszont nem fogja neked elmondani, hogyan mérd fel a piacot, a keresletet, kit alkalmazz, hogyan motiváld azt, akit alkalmazol, hogyan vezesd, hogyan bánj az ügyfeleiddel és hogyan növeld úgy a bevételed, hogy közben a munkaidőd ne triplázódjon meg.
Ezekre viszont vannak könyvek szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!