Gabor5555 kérdése:
Miket kellene elintéznem egy netes "bolt" inditásához <jogi értelemben>?
Figyelt kérdés
Grafikákat és festményeket (portré, tájkép, vásárló elképzelése)szeretnék megrendelésre készíteni, és ehhez már meg is csináltam a weboldalamat. Addig nem szeretném élesíteni, míg nem vagyok tisztában a részletekkel. Hová/hogyan kell bejelenteni az egészet? Külön vállalkozást kellene indítani?
Keresőt használtam, de nem találtam számomra megfelelőt kérdésr-választ, ha van, kérlek benneteket, linkeljétek be! Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 15. 19:25
1/2 anonim válasza:
Nem kell vállalkozónak lenned, 7-es adószámot kellene igényelned az okmányirodában. Ott részletesen tájékoztatnak majd. Ezzel az adószámmal adószámos magánszemély leszel, tehát tudsz számlát adni.
2/2 anonim válasza:
Itt mindenre választ találsz: www.net-jog.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!