Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Honnan lehet olyan táblát...

Honnan lehet olyan táblát szerezni, amire krétával ki tudom írni a bolt aktuális akcióit?

Figyelt kérdés
A bolt falára kívülről akarok ilyen táblát feltiplizni (kb olyan 1,5 méter magas és 1 m szélesre gondoltam), de nem tudom hol lehet találni ilyet. Olyasmire gondoltam, mint amilyen az iskolákban is van. Vajon ha krétával írok ki vmit, azt az éjszakai pára nem mossa el?
2012. febr. 26. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Megállító táblának hívják. Ezzel a kifejezéssel keress rá a neten, mert sok helyen árulnak ilyet.
2012. febr. 26. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem mossa le a pára.
2012. febr. 26. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
szerzel valahonnan egy megfelelő méretű táblát. ez lehet fém vagy akár farostlemez is. elmész egy nagyobb festékboltba és veszel táblafestéket (ez mondjuk elég drága olyan 5-6000 Ft) vagy (azt hiszem)vízbázisú matt fekete festéket (ez kb 1-2000 Ft viszont erre a sima kréta nem nagyon fog) és egy szivacsos gurigával lefested a táblát. kréta helyett a folyékony krétát/krétafilcet/krétamarkert ajánlom ezt nem nagyon mossa le az eső és nem lehet csak vizes ronggyal letörölni és sokkal erősebb a színe mint a sima krétának (METRÓBAN szokott lenni vagy neten tudsz rendelni.
2012. márc. 1. 11:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a választ, erre voltam kíváncsi. Nem tudtam, hogy létezik külön ilyen táblafesték..
2012. márc. 1. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!