Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyit fizetnél érte?

Mennyit fizetnél érte?

Figyelt kérdés

Van itthon egy óriástrambulinunk. Nagyon jó, forgalmas helyen lakunk, egy üdülőövezet mellett.

Arra gondoltam, hogy kiadnám napközben a trambulint, hogy legyen egy kis plusz bevételünk. (Bár gondolom ehhez vállalkozói igazolvány is kell. :S)

Lényeg: Te fizetnél, és ha igen, mennyit, hogy ugrálhass? Mondjuk Ft/10 perc.

2009. jún. 9. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk inkább gyerekeknek való,de ha mondjuk gyerek lennék,vagy lenne gyermekem,akkor 10percért kb 200ft-ot,többet nem.
2009. jún. 9. 10:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Oké, én is annyira gondoltam. Jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint...
2009. jún. 9. 10:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én 300-at is fizetnék, hisz az ilyesmi úgyis ritka alkalom, egyébként az ilyesmit felnőttek is élvezhetik, lehetne gyereknek 200, felnőttnek 300pl
2009. jún. 9. 11:15
 4/9 anonim ***** válasza:
200-300 Ft-ot én is fizetnék érte ha a gyerekeim nyaggatnának :-)És szerintem jó ötlet is.
2009. jún. 9. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó ötlet, de ha legálisan akarod csinálni (adózni is fogsz), akkor nem biztos, hogy életképes.

Ha mondjuk egy 600 Ft-os órabért szeretnél magadnak, és napi 8 órát vagy nyitva, és 200 Ft/10 perc, akkor olyan 25 gyereket kell megugráltatni naponta. Ez kb. 20 percenként jelent egy gyereket. De ekkor még nem adóztál semmit.

Csinálhatod azt is, hogy keresel valakit a környéken, aki légvárat üzemeltet és neki bérbeadod a trambulint, bár lehet konkurrenciaként tekintene rád.

2009. jún. 9. 16:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy végülis tök mindegy, hogy mennyi bevételem lesz, csak legyen valamennyi. Úgyis csak itthon ülök. :S
2009. jún. 9. 19:16
 7/9 anonim válasza:
Azután adózik, amiről számlát adott :) tehát ha nem ad senkinek számlát, nem fizet sok adót, de meg is büntethetik. Vagy ad számlát, csak nem mindenkinek. Tényleg jó ötlet, miért is ne adhatnád ki napközben? Én a helyedben az első felszólításig nem váltanék ki emiatt vállakozóit, nem tennék ki táblát, csak mondjuk lufikat a nyitott kapura és bent lenne a trambulinon egy tábla: (pl) Gyere és ugrálj velünk! Aztán akit érdekel, úgyis bemegy és megkérdezi, hogy mennyi, majd megörül a 200nak és ugrál :) Ha pedig jön egy rosszakaród, és jön a felszólítás, hivatkozhatsz a pár nap próbára, aztán kiváltod és csinálod tovább. Mindent lehet, hajrá!
2009. jún. 15. 23:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó ötlet! :)
2009. jún. 15. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:
gondolj a felelősségedre is és köss egy felelősségbiztosítást, mert ha valamelyik gyereknek baja lesz (pl. müszaki hiba), akkor életed végéig fizethetsz
2009. júl. 2. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!