1 millió Ft 15 nap alatt <nem is rövid>?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy 15 nap alatt kell össze szedjél 1 millió Ft-ot. Mit tennél? Nincs semmi ingóságod, hitelképtelen vagy.2012. febr. 6. 21:52
11/25 A kérdező kommentje:
Életem múlik rajta.
Prosti nem lehetek, fiú vagyok...
Szervkereskedés Mo.-n illegális, pedig odaadnám a fél vesém.
2012. febr. 7. 14:07
12/25 Imre Pál válasza:
Az életed múlik rajta?
Vagyis 15 nap múlva elvileg már halott ember leszel :D:D:D
13/25 anonim válasza:
Gondolom ez valami uzsoratartozás lehet. Lépj le, már ha nem kezdik majd a családon behajtani. Mert ha igen, akkor bizony megszívtad. Fegyverkezz fel, így ha erőszakhoz folyamodnak, akkor jogos önvédelem.
14/25 Imre Pál válasza:
Uzsoratartozás. A cigányoknak is kell hogy legyen egy hitelintézet.
15/25 anonim válasza:
Amúgy nem értem hogy az emberek miért gondolják hogy egy veséjükért milliókat adnak. Tulajdonképpen pár százezret szoktak fizetni egy veséért a tulajdonosának.
16/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány. Hosszú a sztori hogy miért is kell 1millió, ezt most nem irnám le.
Én sem gondoltam hogy 1millát kapok egy vesémért.
3-4-5százezerért már odaadnám. Azzal már beljebb lennék, megtudnám gyorsan forgatni és össze jönne a stex. Kérdés hogy tudom eladni.
2012. febr. 7. 21:03
17/25 anonim válasza:
Csak úgy kiváncsiságból, elárulnád mivel forgatnál meg 300-ezret hogy 1 millió legyen belőle két hét alatt?
18/25 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: A kérdező nem cigány, de ilyen dolgokba keveredik, és tetszik neki az ötlet, hogy olaszba csövezzen. A kérdező ezekből vonatkoztatva szerintem drogokban utazik. És az sem kizárható, hogy Daninak hívják.
19/25 A kérdező kommentje:
Nem utazom drogokba sem.
Sima közbeszerzési pályázat bukója ez.
2012. febr. 8. 21:48
20/25 anonim válasza:
ebben az esetben nem fogsz meghalni tizenegynéhány nap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!