Mit szóltok ehhez?
Azért kérdezem meg a véleményeteket, mert én annyira nem értek hozzá, csak hallottam, hogy valaki nyaralót vesz és kiadja a tengerparton, ahova sokat jár és tudja, hogy igaz télen nincs szezon, de akkor is szinte nincs üres nyaraló...
Szóval szerintetek ez milyen üzlet? Megéri?

ha jó üzlet lenne, nem hirdetnék vadidegeneknek.
én is olvastam ilyenről.

Nekem vannak ismerőseim, akiknek az Adrián van nyaralójuk. Ők rendszerint 2-3 hetet töltenek ott nyaranta elő, vagy utószezonban, a többi időre bérbeadják. Néha ismerősöknek, vagy évek óta visszajáró vendégeknek, néha hiretésre jelentkező idegeneknek.
Az biztos, hogy a saját családi nyaralásuk tokkal-vonóval kijön a bérleti díjakból. Pedig nem zacskós levesen élnek, és nem az ingyenstrandon napoznak...szóval nem spórolni járnak az Adriára. Az ingatlan önmagában egy stabil értéket képvisel. Hogy valójában mennyit keresnek vele, azt nem tudom, de ha nem érné meg, akkor vagy nem fektettek volna ebbe, vagy megszabadultak volna tőle már.
azért arra kíváncsi lennék, hogy m.o-ról hogy adja ki bérbe?
a pénzt fel kell venni a vendégek után, ezenkívül a házat karban kell tartani, a lepedőt kimosni...
ha hetente vannak új vendégek, akkor hetente megy ki az adriára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!