Mit szóltok ehhez? Tényleg vannak ilyen munkák?
igazából még gyeden vagyok, nem tudom lehet e alatta végezni ilyen jellegű munkát, de utána megpróbálnám, az itthoni időmből kitelne...Csak mindig félek, hogy ha megadom ilyen jellegűre a bankszámlaszámom, akkor leemelhetnek pénzt stb, tehát átvernek...Vannak valós ilyen cikk író munkák?

Először is: ha valaki tudja a bankszámlaszámod, az egy dologra jó: tudnak rá utalni pénzt. Leemelni nem.
Másodszor, ez nem cikkírás, gondolom keresőoptimalizálniuk kell, ahhoz meg 15%-os arányban kell a kulcsszónak a szövegben lennie. Tehát majdnem mindegy, mit írsz köré.
Én a helyedben megpróbálnám, sokat nem vesztesz vele, és azért 1500-2000 karakter igazán nem sok. Annyi, mint 10 sms. :)

Valószínűleg nem átverés, de nem is fogsz sokat keresni vele. De ha nagyon nincs mit csinálnod, megpróbálhatod.
A bankszámlád kiadásától nem kell félned, arról nem tud levenni senki csak te. (te pl. hogyan vennél le az én bankszámlámról, ha megadnám neked?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!