Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ennyiből milyen vállalkozást...

Ennyiből milyen vállalkozást lehet beindítani?

Figyelt kérdés
Tehát ha van 1M forintom, és egy kisvárosban szeretnék valamilyen vállalkozást indítani. Tudom, nem sok pénz ez a mai világban, de mégis? pL. egy kocsmát biztosan lehet találni ennyiért itt nálunk, de abban most nincs üzlet errefelé.
2012. febr. 2. 15:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ilyen egyszerű. Csak sokan lusták és egyszerűbb várni a sültgalambot, mint csinálni valamit.
2012. febr. 11. 16:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Vendéglátóipari vállalkozás. Persze anno egy sörözővel indult, arra "futotta" a 450 ezer Ftból. Most már exkluzív étterem hálózat lett belőle. Több millió eurós vállalkozás.
2012. febr. 11. 22:11
 13/13 A kérdező kommentje:
De milyen oldalak ezek? Így nem tudok rákeresni sem hogy miről van szó. És ez legális egyáltalán? Engem érdekelne ha az. Nem értem, veszek egy oldalt, és az hogyan termel nekem pénzt csak úgy?
2012. febr. 11. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!