Valami munkát akarok, de nem tom mit tegyek? Lent folyt.
Figyelt kérdés
Még nem lehetne munkám, mert 12 éves vagyok:/ ezért csakegy olyan "munkára" gondoltam mint a kutyasétáltatás embereknek akiknek nincs elég ideje vagy ilyesmi, de ez elég szokatlan, szóval valami jobb ötleteket várok. Légyszives segítsetek!!!:S2012. jan. 2. 19:24
2/2 anonim válasza:
Igen, az autómosás is jó, bár ne állj be a jelzőlámpához az úttesten. Hanem szomszédot kérdezz meg, ilyesmit. Miért rossz ötlet a kutyasétáltatás? És, ha valakinek van egy kutyája, de épp most elcsúszott a jégen és gipszben van? Szerintem nézz körül a környéken (nem tudom, merre laksz) és akár ki is szórólapozhatod, hogy kutyasétáltatást, kert rendbetételében segítést (falevelek stb) vállalsz, hasonlók. Mondjuk, azért jobb lenne, ha legalább még egy barátod/barátnőd veled menne, ha idegenhez kell menni. Vigyázz magadra!
(Mi Szolnokon laktunk, és én lépcsőházat takarítottam 14 évesen, anyu elvállalta, és én csináltam egyedül, ami fizut kapott érte, azt nekem adta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!