Ha elsősorban nyugis munkát akarok, akkor felejtsem el a vállalkozósdit?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 14:33
1/3 anonim válasza:
Nem biztos, az ember gyakran maga se tudja mit bír. A vállalkozás olyan, mint egy hullámvasút, néha nagyon stresszes, néha nyugis (mondjuk ez ritkábban esik meg), szóval lehet érdemes megpróbálni, legfeljebb váltasz. Meg ugye manapság, Magyaroszágon nincs olyan, hogy nyugis munka, mikor napról-napra változhatnak a dolgok.
2/3 anonim válasza:
Igen, felejsd el.
Én másod állásban vagyok vállalkozó szóval nekem nem függ a megélhetésem rajta, de sokszor gondoltam rá, hogy már megöszültem volna az idegeségtől. Néha jön a pénz aztán egyszer csak elapad.
3/3 anonim válasza:
szerintem felejtsd ha nyugisat akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!