Melyik a legjobb MLM kompenzációs terv? Lehet MLM-ben pl olajjal vagy valutával kereskedni?
Olyanok válaszoljonak, akik értenek hozzá. A binárist zárjuk is ki mindjárt az elején. A forgó mátrixos nagyon jó, szerintem. Van annál jobb? Melyben tényleges csapatmunka van? Ahol sokan keresnek, nem csak az a pár ember a tetején?
A kifogások, okoskodások nem érdekelnek, konkrét választ szeretnék, nem azt, hogy ez is sz@r, az is...
Van valahol levezetés kompenzációs tervekről? Hogy hogy is jön ki az annyi?
Ügynökösködéssel? Nem tudom, miről beszélsz...
Nyilván el akartam neked adni valamit... Jut eszembe.. Tényleg ügynök voltam. Érdeklődök, ennyi.
Megtehetem, nem?
Ez a gyakori kérdések, nem a semmitmondó bunkók fóruma...
Szóval, melyik a legjobb kompenzációs terv?
Lehet-e valutával vagy mondjuk olajjal kereskedni mlm-ben?
Hülyeségek továbbra sem érdekelnek.
nem akarom offolni a kérdésed mit írtad
"hülyeségek továbra sem érdeklenek"
sokan vagyunk így ezzel úgyhogy köszönd meg, hogy írok a hülyeségedre...!
no és itt a válasz
nnnnnnnnneeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm xd barom xD
OK, üljetek csak a seggeteken, okos emberek. Minek próbálkozni, mi? Mindenki, aki valamibe kezdett, profi volt. Gondolom, az ilyen kis okos barmok, mint ti... Ti aztán nagyon ott lehettek. Anyuci eltart, fizet mindent...
Barmok.
Ezennel lezártam ezt a témát, mert választ kaptam máshonnan, sőt, nem hogy csak választ...
Mától érdektelen számomra ez az oldal. Jövőre pedig visszajövök, be is linkelem a vállalkozásunkat, köcsögök. Akkor majd lehet itt ugatni...
Addig fölöslegesen írtok, mert nem látogatom ez ügyben továbbra a fórumot. Ti meg csak okoskodjatok a karácsonyfátok alatt... Már ha tudtok venni.. Nyilván anyuka vette meg azt is.. Barmok.
Azt meg ki a fene nem tudja, hogy valutával hol lehet kereskedni? Idióta...
Megint okos voltál, kisfiam. A kérdés nem ez volt. Tanulj meg kérdést értelmezni először, utána válaszolhatsz.
Nem engednek be? Elég tájékozatlan vagy, kisfiam... Idióta semmitmondó barom.. A tőzsdére nem engednek be? Akkor kelj fel, informálódj... És csak az után írj te is és a nyomi haverjaid is ilyen hülyeséget ide.
Tudok kereskedni olajjal és valutával ÉN IS! És te is!
Ezzel mindenki tisztában van. De nem ez volt a kérdés!!!!
Viszont most már teljesen mindegy, mi volt a kérdés.
Gyerekek, húzzatok az ágyba vagy anyuci szoknyája alá... Ott a helyetek...
Huh, látom sikerre van ítélve az üzlet :))
Pénzt mernék rá tenni, hogy belebuksz, mert ilyen hozzáállással nem lehet vállalkozni. Minket mondasz el minden hülyének, holott azt se tudod hogy mi a különbség a valuta és deviza között.
Remélem 1 év múlva akkor is visszajösz, ha esetleg nem jött be a nagy ötlet...de szerintem nem fogsz eljutni a megvalósításáig. Akinek ilyen tervei vannak, azok nem egy GyK szintű oldalon áll neki informálódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!