Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Pénzügyi és Üzleti szakügyinté...

Pénzügyi és Üzleti szakügyintéző végzettséggel lehet-e egy trafikot nyitni?

Figyelt kérdés
2 barátnőmmel szeretnénk egy kis trafikot nyitni (ahol cigi,kávé,tea,édesség,újság,és telefontöltés lenne) és egyikünknek sincs boltvezetői vizsgája. Viszont van köztünk egy eladó, egy kereskedelmi szakmenedzser és egy pénzügyi és üzleti szakügyintéző. Ezek közül lehet-e valamelyikkel üzletet vezetni,és ha igen,melyikkel? Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 26. 21:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Trafikot? Ahhoz vissza kéne mennetek az időben.

Ha van olyan alkalmazott akinek van eladói végzettsége akkor semmi akadálya. ÍGy még a könyvelést is könnyebben meg tudjátok oldani. Az üzletvezetéshez nem kell szakma, csak az eladáshoz.

2011. nov. 26. 22:01
 2/18 A kérdező kommentje:

Ehhez nem kell visszamennünk az időben,ugyanis igenis működőképes ötlettel álltunk elő!Majd meglátod,hogy nem kell időutazónak lenni egy trafikhoz.. :)

Köszönöm válaszod!

2011. nov. 27. 08:56
 3/18 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Nekem volt már néhány üzletem. (trafikom is)

Amiket leírtál, azokon nincsen haszon!!!!

Haszon csak az édességen, italokon, játékon, írószeren és bazárárun van.

Ha nem rendkívül forgalmas a hely, akkor éhen haltok.

Hármótokat, nem tud eltartani, csak ha napi több százezret forgalmaztok.

(A kifizethetetlen rezsiről/adóról már nem is beszélve.)

Az eredeti kérdésre válaszolva: ha csináltok egy kft-t, akkor sehol nem kérnek "papírt".

(Mivel nem értetek a dologhoz, sajnos boritékolom a közeli csődöt!)

Sok sikert kívánok minden esetre.

2011. nov. 28. 10:42
 4/18 anonim ***** válasza:
77%

Bocs, még annyit tennék hozzá, hogy tőkeigényes a dolog.

Azaz, sok millió kell az induláshoz is, meg a fenntartáshoz is.

A siker viszont nem garantált!

sajnos

2011. nov. 28. 10:50
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2011. nov. 29. 06:14
 6/18 anonim ***** válasza:

kolega nem irt konkrétumot csak, hogy tisztában lásátok cigi 2-3% hazsonkulcs telefonfeltöltést nem tudom de az is hasonlo azaz eladsz egy doboz cigit átlagosan: 650FT-ért abból keresel: 13-20Ft nem, hogy magatokat hanem a trafik müködését se tudnátok fent tartani ha amiket leírtál csak azokat kínálnátok! igy nem csak papiron hanem a valóságban is veszteségesek lenétek

hobbinak jó....vállalkozásnak nem, inkán süssetek lángost vagy palacsintát...stb

2011. dec. 2. 03:54
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
2011. dec. 3. 07:25
 8/18 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit az első hozzászólónak,hogy ha jól hallottam,akkor valóban nem kell időutazónak lenni egy trafikhoz,hiszen 2013-tól csak trafikban lehet cigarettát árulni. :)
2011. dec. 3. 07:27
 9/18 anonim ***** válasza:
na én még nem halottam ilyet de kizárt dolognak tartom ez megvalósíthatatlan ha pedig mégis akkor még úgyis anyiszor újra fogják szavazni, hogy az jöjőn ki bárhol lehet szinte...
2011. dec. 3. 07:54
 10/18 anonim ***** válasza:
34%

"Pénzügyi és Üzleti szakügyintéző végzettséggel lehet-e egy trafikot nyitni?"

Őszintén?

NEM !!

Ehhez ti "túlképzettek" vagytok...

...és egy egészen más fajta embert kíván egy trafik!!

Ti eddig akkor feküdtetek le a napi bulik után,

amikor egy trafikos kelni szokott, hogy átvegye pl. az újságokat.

Ti pl. fel tudnátok MINDEN NAP(!) 1/2 4-kor kelni??

Tudjátok, egy üzlet nyitása és fenntartása nem abból áll, hogy csak költitek (fejben) a (nem létező) milliókat!!!

Arról nem is beszélve, hogy amiket felsoroltatok mint árucikk,

arról árulkodik, hogy halvány lila fin..tok sincsen az egész ületről.

Teljesen dilettánsak vagytok!

Csináltatok esetleg egy üzleti tervet?

Bérleti díj, villanyszámla, berendezés, fűtés, TB., könyvelő, 48féle adó, árubeszerzés stb...stb...

+ amiket ellopnak a vevők,

+ amiket az üzlettársak lopnak el

stb...stb...

Meg lehet sértődni a leírtakon, de ezzel a biztos bukástól mentelek meg benneteket!

üdv.

2011. dec. 3. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!