Banki szakügyintéző végzettséggel körülbelül mennyit lehet keresni havonta?
Idén júniusba végeztem el egy képzést (Statisztikai és gazdasági ügyintéző), de azt mondták, hogy ezzel nem sokra fogom vinni az életben... Ezért most szeptembertől kezdem a banki szakügyintézőt, és arra lennék kíváncsi, hogy ha ezzel akarok elhelyezkedni körülbelül mennyit kereshetek havonta?
Köszi, ha valaki tud segíteni!
OKJ-s felsőfokú ez is... Hát ez szomorú :(
Köszönöm, hogy válaszoltál.
Ha már Te is ezt tanulod, érdeklődnék, hogy szerinted mennyire nehéz ez a képzés? Illetve, hogy van-e idegen nyelv? Mert a képzés leírásánál nem találtam idegen nyelvi kommunikációt. (Bocsi a sok kérdésért, de ez a képzés nálunk most indul először, és szinte semmit nem tudok róla, hiába kérdeztem a beiratkozásnál azt mondták, hogy nem tudnak válaszolni ezekre.)
Szia!
Ugyanebben a cipőben járok.
2006-ban végeztem el azt, amit te, de mivel nem adott az iskola gyakorlati lehetőséget, max wc-papírnak használhatom a bizonyítványomat. Mert ahová jelentkeztem valutapénztárosi és angol középfokú is kell, mellette legalább 1 év gyakorlat.
Esetleg, ha leteszed a valutát és az angolt is, nagyobb esélyjel indulsz az állásért.
Nekem nem sikerült a szakmában elhelyezkedni, csak egy gyárban és egy kocsmában dolgoztam (!), jelenleg gyesen vagyok.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!