Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vaterások, akiknek jól megy!...

Vaterások, akiknek jól megy! Hogy kezdtetek neki?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, hogy pl. egyszerre sok terméket kínáltál (pl. műszaki holmitól kezdve babaruháig), vagy csak keveset, vagy egyféléből több változatot pl. sálak.

Amikor már beindult a dolog, milyen stratégiát követtetek?

2011. okt. 28. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Olcson arulj jot es majd jonnek az emberek.
2011. okt. 29. 11:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogyan határoztátok meg azt az árat, ami jó is, és nincs/kicsi rajta a veszteségetek?
2011. okt. 29. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Valts szemleletet, az arat minden esetben a vevo hatarozza meg, hiszen o donti el hogy megvasarolja-e az adott termeken a kinalt aron. En a gyujtemeny kategoriaban szoktam altalaban tevekenykedni, joval egyszerubb hiszen ezen kategoriak latogatoi kevesbe arerzekenyek inkabb a minoseget keresik. Bearazasnal en mindig azt tartom szemelott, hogy en mennyit adnek erte, mastol is ennyit kerek:)
2011. nov. 1. 01:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, megfogadom! :)

Még vaki?

2011. nov. 1. 12:15
 5/6 A kérdező kommentje:
*valaki
2011. nov. 1. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első kettő jól fogalmazta meg. Én műszakiban utazom. Használt és új eszközök. Első alkalmakkor olcsó egyszerűbb alkatréseke ajánlottam, majd folyamatosan ahogy a bizalom erősödött a drágább, bonyolultabb alkatrészeket tettem fel. Érdemes mindenképp több eszközzel fent lenni a választék miatt. Ár: amit neked megér, illetve amit megadnak érte. Nézd meg a konkurencia haszonló árait és minőségét. Abból próbálj meg kiindulni. Mindenáron ne te légy a legolcsóbb.
2011. nov. 1. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!