Aki most több 10 milliomos hogy kezdte el?
Infláció 3% < Banki alapkamat 6%
De aki banki alapkamatból akar milliomos lenni, az legjobb ha keres valami alkalmazotti munkát és letesz az álmairól...
Melyik országban 3% az infláció?!
2010-ben 4,9% volt az infláció. A jegybanki alapkamat pedig 2010 áprilisától 5,25%. Ebből természetesen lejön a kamatadó és máris veszteséges a jegybanki alap kamat...
Ez így igaz. Ma már nem lehet banki kamatból meggazdagodni! Régen (amikor még 20 % körül volt), akkor lehetett, de nem egy-két év alatt, hanem sok-sok év alatt.
Ha nekem manapság kéne elkezdenem felépíteni az életem, soha nem sikerülne szerencse, vagy lottó főnyeremény nélkül...
Jókor voltak jó helyen.
A 9 900 000 ember állandóan rossz helyen van és mindig.
persze a viccet félretéve nem a kocsmában lógatják a lábukat.
Nincs általános recept, mindenki máshogy. Én ismerek egy párat (sajnos én nem tartozom közéjük).
Van akinek bűnözésből jött össze, van akinek k..va nagy szerencséje volt, másnak az ölébe hullott a szüleitől, de olyan is van aki keményen megdolgozott érte. Meg persze az előbb említett esetek bármilyen kombinációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!