Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik 18-20 évesen saját vállalkozásba fogtak?

Figyelt kérdés
Olyan emberek tapasztalataira lennék kíváncsi, akik fiatalon a saját lábukra álltak, és bejött nekik a dolog. Mihez fogtatok, hogy kezdtetek hozzá?
2011. szept. 18. 20:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
énis gratulálok, nagyon életképes vagy :)
2011. szept. 20. 09:06
 12/13 A kérdező kommentje:

Akkor nem lett belőle egyetem, ugye? No nem is baj egyáltalán. Mindig is azt mondtam, hogy az olyan cégek, amik úgy indulnak, hogy kitalálok valami közhelyes hülyeséget, felveszek rá egy csomó hitelt, aztán hadd szokja, no ezek soha nem működtek. Mindig az ilyen viszonylag spontán dolgokból lesz nagy üzlet, amit az ember kicsiként elkezd.

Én is örülök, hogy ilyet olvashatok. Én is üzleti beállítottságú vagyok, sosem értettem egyet azzal a szemlélettel, hogy "tanulj fiam, járják 100 évig egyetemre, aztán lesz egy jó állásod". Én ennél valahogy többre vágyom.

2011. szept. 20. 14:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Meggazdagodtál azóta?
2018. nov. 29. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!