Lenne értelme? Segítene rajtam, növelné az önbizalmam?
Kreatív dolgokkal foglalkozom szabadidőben. A család szerint szép dolgokat csinálok, de nincs merszem árulni, nincs önbizalmam, így inkább elajándékozom őket az ismerősöknek. Muszáj, mert már mindenhol halomban állnak :)
Anyukám varrónő, és hiába igényes a munkájára, tudom, nagyon sokan visszajönnek reklamálni hozzá.
Én félek ettől. Mi lesz ha eladom, aztán pár nap múlva azért reklamálnak, mert nem tetszik már nekik?
Csináltam egy honlapot is, ahhova az ötleteimet töltögetem fel, de nincs merszem senkinek megmutatni.
A férjem egyfolytában rágja a fülem, szerinte ha nem mutatom meg, akkor teljesen feleslegesen csináltam mindent.
Így kitaláltam, csinálok egy "nyereményjátékot", ahol azok közül akik véleményt mondanak az egyik általam készített termékről, vagy a honlapról, küldök párnak egy-egy általam készített dolgot.
Talán ha idegenek mondanának a munkámról pozítiv véleményt, akkor megjönne az önbizalmam.
Szerintetek segítene, vagy öröké csak attól fogok rettegni, ki mit gondol az általam készített tárgyakról, honlapomról, és a hobbymról?
Google a barátom. Bejutottam, mivel csak a főoldal nem működik. Az a szamár zabálnivaló! =)
A képen lévőt te varrtad, vagy csak illusztráció?
szia!
én nagyon szeretem a kreativ hobbikat, több ízben is foglalkoztam már vele( kerámia, festés, csuhébaba), és jelenleg fodrászként dolgozom.
DE.
sok kreativ hobbis elkezd mindenféle felesleges vicket vackot gyártani, tökmindegy mit, csak csináljon valamit, és ezt nem szeretem. és ha odajön hozzám, én érzem rosszul magam, mert nem vettem meg a függönykére csiptethető kicsi szines lepkéket. bla.
ha jó kézügyességed van, csinálj bátran dolgokat. viszont szerintem nem feltétlen van szükség ilyenekre, hogy papírvirágcsokor. érted. beporosodik, kidobom. hiába van ezerféle csodaszép szárított csokor, én ezért nem veszek azt sem. kacat, porfogó. szalvétagyűrű?! na persze. sminkkecset tartó hasznos :) és a kis plüssálatok is nagyon jók. táskákat készíthetsz, díszpárnákat. ezek mind jók. a vackok nem :)
de ez csak az én véleményem. remélem nem bántottalak meg, egyébként ügyes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!