Milyen vállalkozások indításában láttok fantáziát?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 22:03
31/35 anonim válasza:
Ugyanaz vagy, mint kolopele. Olyan dolgokra válaszolsz, amit senki nem kérdezett :) Na, mindegy, egyszerűbb mindkettőnknek ha hagyjuk egymást! Béke veled!
32/35 anonim válasza:
Saját vállalkozás=járulék, járulék, járulék, sok-sok-sok járulék... :(
33/35 anonim válasza:
"A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:19" Kolopele sokkal keményebben szokott fogalmazni, azért ez meg is látszik a százalékon is. Neki már csak a fele van, mint nekem, nálam ritka az ilyen durvább megfogalmazás. Én elsősorban az egészségügyi oldalakon szoktam tanácsokat adni, csak ott meg a kuruzslókkal kell megvívnom néha egy-egy csatát. Úgyhogy bocs, ha bántó voltam. Kolopele a százaléka ellenére tiszteletre méltó ember, én úgy vettem ki néhány írásából hogy be akarja bizonyítani hogy jó ez az ország és a kormány is. Ezért lepontozzák. Micsoda marhaság azért ez is! Én például soha nem pontozok, mert ugyan minek?
34/35 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat
2011. jún. 12. 17:51
35/35 anonim válasza:
lényeg a lényeg: nyiss kocsmát, ahhoz tehetség sem kell, az alkeszok meg úgyis oda viszik a pénzüket, főleg ha árulsz tablettás bort...Sajnos ez van, ezt kell szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!