Milyen vállalkozások indításában láttok fantáziát?
11/35 A kérdező kommentje:
a vállalkozással az lenne a cél, hogy a saját lábamra álljak és ne alkalmazott legyek
csak olyan dologgal vállalkoznék, amibe hiszek, amit a legjobb barátomnak is ajánlanék
23:23
Ebben az esetben neked hálózati marketinggel érdemes foglalkoznod. Az pontosan az általad említett feltétellel működik. Nem mellesleg a legjobb eszköz arra is, hogy megtanuld, hogyan lehet egy vállalkozást sikeresen felépíteni, és aztán eldöntöd, hogy a megszerzett tudást a konkrét MLM-ben vagy más területen kamatoztatod (vagy mindkettő). További információk Robert T Kiyosaki - Sharon L Lechter: "Gazdag papa, üzleti iskola" című könyvében (bármely nagyobb könyvesboltban kapható, kb 1500 ft). Konkrét céget csak direkt kérésre ajánlok, és kizárólag privátban. Nem szeretném megsérteni az oldal szabályzatát.
2011. jún. 1. 23:43
13/35 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet. Éppenséggel én is tudok egyet ajánlani privátban.
2011. jún. 2. 00:06
14/35 anonim válasza:
Kérdezd meg kolopelét. Sokat szokott írni a politikai oldalakon főleg. Neki van két szabadalma, milliókat keres havonta, és azt hiszem 300 ezer átlag nettót fizet. Biztos tud valamit mondani. Bár a saját technológiáját gondolom nem fogja elárulni neked. Én is megkeresem a havi 800 ezret, de én biológus, kutató és egyetemi tanár vagyok, nem vállalkozó. Ebbe meg ugye nem lehet csak úgy belefogni.
2011. jún. 2. 00:06
Én vagyok az első bunkó válaszoló. Ezen az oldalon mindenki bunkó, aki olyan választ ír, ami igaz és általában az igazságot senki nem szereti hallani, mert fáj. Akkor is fenntartom, hogy egyszerűen idióta az, aki innen várja a megváltást vállalkozásötletben. Írhatja valaki, hogy cukrászat nyissál X helyen, mert rengeteg embernek igénye van rá és 100% hogy meggazdagodsz belőle, ha egyszerűen nem értesz a cukrászathoz. A vállalkozások 80%-át nem úgy indítják, hogy hopp, mától én ezt csinálom, akármi is legyen az! Lehet lepontozni, de akkor is igazam van :)
2011. jún. 2. 12:21
16/35 anonim válasza:
Szia!
Én azt tapasztaltam, hogy az embereknek nincs pénze, de mégis költenek.
Hiába drágább az alkohol, a dohány mint pár éve, nem sokkal csökkent rá a kereslet. Ha valaki meg akar valamit venni, azt meg is fogja.
2011. jún. 2. 15:13
17/35 A kérdező kommentje:
az mlm távol áll tőlem, abba biztos nem kezdek
brainstormingolok és ötleteket gyűjtök, azért írtam ki a kérdést
Lehet szídni az MLM-et én még is 1 év után 400 ezret keresek passzívan havonta és még csak el sem kell adnom vackokat.
2011. jún. 2. 21:33
19/35 A kérdező kommentje:
maradjunk annyiban, hogy nem mindenkinek való az a mentalitás, amit az mlm képvisel
19:57 Ez esetben sok sikert az ötletgyűjtéshez. A könyvet, amit korábbi hozzászólásomban említettem, így is ajánlom.
2011. jún. 3. 00:37
Kapcsolódó kérdések: