Milyen vállalkozások indításában láttok fantáziát?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 22:03
21/35 A kérdező kommentje:
köszönöm
elolvasom, már sokan ajánlották
2011. jún. 3. 01:35
22/35 anonim válasza:
Tényleg van igazság abban, amit az első válaszoló írt, még ha kicsit cinikusnak tűnt is a válasz. Gondolj bele! Tegyük fel, hogy nagyon nagy biznisz asztalosnak állni. Ha nem vagy jó asztalos, nincs ügyes kezed, akkor hiába nagy üzlet, senki nem fog veled dolgoztatni és felkopik az állad. Ne azt nézd, hogy mi miben látunk fantáziát hanem azon gondolkozz el elsősorban, hogy te miben vagy tehetséges, mihez értesz! Ha összeszedtél egy pár dolgot, amit jól csinálsz, akkor kell körülnézni, hogy melyikre van kereslet. Sok sikert!
23/35 Csorby válasza:
Anyám nyitott egy"divatszabóságot"megweszi minde honapba a burdé wagy bruda wagy nemtom a rendes newét ez egy újság...akik bejönnek azok az újságból nézhetnek tetsző ruhát de nem muszáj onnan.az a lényeg hogy akármilyen ruhát megvar.a legutolsó ami ilyen nagyobb volt az esküvői ruha,meg koszorús ruha,és vmi menyecske ruha.amugy ez az üzlet megwan kb 1 éve,de nagyon sokan jönnek.ma meg azt ki felejtettem hogy ha elván szakadva 1 ruha akkor foltoz meg minden pl:szár felwarrás,cipzár csere...nagyon sok minden
24/35 Csorby válasza:
na le maradt a fél szövegem..xd röviden annyi hogy érdemes belevágni ilyenbe,gondolj bele akik manapság nem tehetik meg hogy egy kiszakadt naci miatt wegyenek új gatyát (mai szar wilágba ahól élünk nem sok ember teheti meg)na azok keresik az ilyen üzleteket...mert olcsóbb..de sok érwet tudnék még mondani..az a baj drága a belekezdés..mert ipari warrógépeket kell wenni,tisztázót..stb.és ezek a dolgok újjonnan eléggé drágák..de megéri.
25/35 anonim válasza:
szerintem ami a legbiztosabb ma, az a kocsma, presszó...stb. Sógoromnak is az van, de egy igazi lepukkant helyet képzelj el, de a sok nyugdíjas a környékan a havi bevételét ott fröccsözi el, ők minden nap ott vannak, plusz emellett egy-két fiatalabb is betér néha. Vígan megél belőle, és gond nincs sok vele. Havonta a 3-4 kiló lazán lejön neki tisztán. Az mlm-es dolgokat felejtsd el, én már kettőt kipróbáltam, kb. 300ezres adótartozásom lett belőle, bevétel meg szinte semmi. Pedig mindent beleadtam. Lehet, hogy van egy-két kivétel, de én már félnék mégegyszer belevágni. Ha lenne egy kis alaptőkém, más lenne a helyzet. Vagy egy kicsi élelmiszer boltot nyitnék olcsó(bár nem márkás) termékekkel, vagy egy presszót. Szerintem erre mindig van kereslet. Ja és persze nem utolsósorban kell egy jó könyvelő, aki minden kiskaput ismer.:)
26/35 anonim válasza:
Ezért ne siránkozzanak a nyugdíjasok annyit. Kocsmára bezzeg van pénzük. Be kellene záratni mindet, nem neveznék egy kocsmát "értékteremtő" munkának. Én a gyógyszerkutatásaimmal, az egyetemi tanári állásommal keresem meg a 800 ezret, nagyszerű hogy egy kocsmát nyitó ember közel annyit képes keresni. Meg persze csalás nélkül nem magyar a magyar...................................Szánalom.
27/35 anonim válasza:
Te nem angryman vagy, hanem envyman! Ha neked jól megy, akkor miért baj, ha másnak is? Nem tudsz úgy felvágni? Hát ez van :) A 800e a gyógyszerkutatásban, plussz még hogy egyetemi tanár is vagy, egyáltalán nem sok...alul vagy fizetve
28/35 anonim válasza:
Dehogy baj ha másnak is jól megy, csak ne kocsmáról legyen szó. Az odajárók igen sokba vannak az egészség ügynek. Azért ne sajnálj, valahogy megélünk
ebből a "szerény" összegből. Én azért nem tartom ezt az összeget tisztán kevésnek. Plusz még van egy vállalkozás a feleségem nevén, az is hoz olyan fél milliót havonta. De köszi hogy aggódsz értem.
29/35 anonim válasza:
Én nem aggódom, mert tisztán látszik, hogy nem tudod élvezni ezt a pénzt. Nem mondtam, hogy szerény összeg, de túlságosan vered a melled.
30/35 anonim válasza:
"tisztán látszik, hogy nem tudod élvezni ezt a pénzt" Nahát, te egy látnok vagy? Akkor fejleszd még egy kicsit a tudásodat, mert nagyon rosszul csinálod. 37 évesen, két gyerekkel és egy gyönyörű feleséggel nem mondanám hogy bármi gondom lenne és nem tudnám a pénzt élvezni. Persze te ezt onnan a net elől biztos jobban látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!